Tips piaraan
VR

Opat hal penting pikeun nengetan nalika nyandak anjing kaluar dina usum panas

Dina usum pertengahan usum panas, lamun juragan hayang nyandak anjing kaluar, manéhna kudu merhatikeun sababaraha hal sangkan anjing moal cilaka teu dihaja.

Di dieu kuring bakal ngabejaan Anjeun naon kudu nengetan lamun anjing kaluar dina usum panas.

2021/07/12

Dina usum panas panas, teu ngan jalma bakal ngarasa panas, tapi anjing ogé bakal panas teuing, utamana dina cuaca panas nalika hawa soars luhur 30 °. Upami anjeun henteu nyandak ukuran panyalindungan panonpoé nalika anjeun ngaluarkeun anjing anjeun, anjing ageung pasti bakal kaduruk ku panon poe atanapi panas. 


Catetan 1: Lamun anjeun kaluar, coba ulah sinar panonpoé langsung.

Upami anjeun ngan ukur jalan-jalan, pilih waktos nalika panonpoe rendah atanapi henteu aya sinar panonpoé langsung. Contona, mimiti isuk jeung sore.



Catetan 2, ulah nyukur bulu anjing sagemblengna

Kusabab panas dina usum panas, seueur pamilik milih nyukur anjingna, sareng aranjeunna ngarasa yén aranjeunna tiasa langkung tiis saatos rambutna dicukur. Tapi teu sabenerna kawas ieu. Sareng nyukur rambut anjing bakal nyababkeun kulitna langsung kakeunaan panonpoé, anu gampang kaduruk. Éta ogé tiasa nyababkeun sababaraha panyakit kulit. Ku alatan éta, teu dianjurkeun pikeun nyukur bulu anjing lengkep dina usum panas. 



Catetan 3, hal anu penting pikeun replenish cai

Cai dina awak anjing bakal ngejat gancang pisan dina usum panas. Ku alatan éta, nu boga kudu merhatikeun pikeun nambahkeun cai cukup ka aranjeunna pikeun nyegah dehidrasi. Utamana dina métode beternak imah, kolot anjing pondok-nosed kawas Pug kedah nengetan leuwih kana jenis ieu anjing, nu leuwih panas-labil ti anjing séjén. Ku alatan éta, lamun boga nyokot anjing kaluar, éta pangalusna nyiapkeun abotol cai piaraan pikeun mempermudah replenishment timely anjing. 


Sadayana, cuaca dina usum panas pisan panas, nyandak anjing Anjeun kaluar for keur leumpang atawa ulin, Anjeun kudu nengetan karya panyalindungan panonpoé, ulah ngantep anjing kaduruk ku panon poe ti heatstroke. 

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese