Anjing anjing retract

Anjing anjing anu paling retak Pabrik, Gangguan anjing anu teu bisa dicabut leash lowe langsung kalayan bahan anu berkualitas sareng harga kalapa. Éta gampang pikeun juragan leumpang sareng anjing tanpa nuturkeun aranjeunna léngkah. Dating anjing anu paling retaktur anu paling hadé nyaéta 4 méter sapinuhna sareng tombol anu dikawasa sareng mendakan gagang. Pamilik tiasa ngontrol kancing pikeun tetep anjing di bumi aranjeunna sareng ngajagi aranjeunna.


Kauntungan tina leash anjing anu panjang nyaéta sacara fleksibel sareng sederhana kanggo beroperasi, bréh gancang, sareng gaduh cengkungan anu langkung saé; Lalu disimpen tina bahan plastik anu kuat, anu henteu gampang ngékang, sareng gampang ngabersihan; Ogé, leash anjing anu paling hadé tiasa masihan piaraan anu cekap, jsb. QQ. QQUPET sacara profésional dina manisan anjing anu luar biasa.

Anjing anu teu tiasa dipasang: pabrik ngarencanakeun anjing nillit anu leutik-qqpets
Anjing anu teu tiasa dipasang: pabrik ngarencanakeun anjing nillit anu leutik-qqpets
Guangzhou Qianqian Produk Co., Ltd. kapanggih dina taun 2005. Tempat di kota Guangzhou, propinsi Guangdong. Éta pabrik langsung di Cina. Perusahaan kami ngagaduhan kaahlian sareng pangalaman. Kami bakti diri pikeun ngararancang, ngahasilkeun sareng ngitung jinis produk piaraan. Sapertos kolar anjing, anjing anjing, anjing abah sareng saterasna. Jadwal pangpayunna pikeun anjeun sadayana, produk piaraan pangsaéna pikeun piaraan. Wilujeng sumping di pabrik urang.
Tase Piat Piet: Jual Hot Hous Productive Grood Qqpets
Tase Piat Piet: Jual Hot Hous Productive Grood Qqpets
Ukuran anu kasohor leutik kabihem kabiasaan nyiptakeun anjing anjing tanpa nuturkeun léngkah ku léngkah-léngkah. Sacara gampang pikeun henteu kéngingkeun inpormasi.
Auto Anjing Leash: pabrik najok nllon kauk titisan. qqpets
Auto Anjing Leash: pabrik najok nllon kauk titisan. qqpets
Pedah konci: Anjing leumpang tanpa nuturkeun léngkah Tombol otomatis pikeun ngadalikeun panjang anjing leash Gampang beroperasi sareng hiji tombol. Urang gaduh lima warna anu kedah dipilih, sareng tiasa ngaropea logo sareng warna anu anjeun resep.
Tases luar negact anu panjang: Otomatis Tarik
Tases luar negact anu panjang: Otomatis Tarik
Oem&Odm wilujeng sumpingyah.guangzhou Qianqian produk, LTD. kapanggih dina taun 2005. Tempatna di kota Guangzhou, propinsi Guangdong. Salaku pabrik langsung anu terkenal di Cina, perusahaan kami ngagaduhan kaahlian sareng pangalaman. Kami bakti diri pikeun ngararancang, produk sareng dijual sagala jinis produk piaraan. Sapertos kerah piaraan sareng leash, abah piaraan, kerah anjing, anjing leash, abah drama etr.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese