Tips piaraan
VR

Sawala: Naha anjeun badé bobo sareng anjing anjeun? Naha henteu?-qqpets

Naha anjeun badé bobo sareng anjing anjeun? Naha atawa naha henteu? Dinten ieu kami gaduh diskusi di dieu. Naha urang kedah bobo sareng anjing urang? Éta mangrupikeun patarosan anu parantos lami-lami dibingungkeun ku pamilik.

2021/01/30

Sawala: Naha anjeun badé bobo sareng anjing anjeun? Naha henteu?-qqpets

Naha anjeun badé bobo sareng anjing anjeun? Naha atawa naha henteu? Dinten ieu kami gaduh diskusi di dieu. Naha urang kedah bobo sareng anjing urang? Éta mangrupikeun patarosan anu parantos lami-lami dibingungkeun ku pamilik.

Sababaraha juragan satuju bobo sareng anjing-anjingna sedengkeun jalma-jalma sanés nentang. Aya sababaraha alesan naha jalma hoyong bobo sareng anjing. Anu mimiti, Rarasaan langkung saé bobo sareng anjing tibatan cocooan. Urang tiasa ngaliwat suhu awak masing-masing khususna dina usum tiis. Ieu jadi haneut jeung nyaman. Anjeun moal tiasa ngabayangkeun upami anjeun henteu ngalaman.

Naha anjeun henteu ngaraos santai sareng kasenangan nalika ningali pameunteu bobo anu pikaresepeun? Leres?
Salah sahiji babaturan kuring nyarios yén anjeunna moal tiasa bobo tanpa anjing na anu ngajantenkeun anjeunna aman. Sababaraha pamilik nganggap bobo sareng anjing mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun silaturahimna. Saur anjeun kitu? Tiasa waé.

Naon deui, bobo sareng anjing langkung mangpaat tibatan tuang pil bobo upami anjeun sering kaleungitan sare. Kusabab engapan, keteg jajantung sareng médan magnét anu nenangkeun anu dihirup ku anjing nalika bobo sampurna pikeun urang. Janten naha anjeun henteu bobo sareng anjing anjeun?

sleep with dogs

Naha anjeun badé bobo sareng anjing anjeun? Naha henteu?

Sumuhun, anjeun leres. Sanaos kuring bogoh ka anjing kuring, kuring henteu tiasa nampi bobo sareng éta. Masalah pangbadagna nyaéta kotor. Kanyataanna, anjing resep balik sarta maénkeun ker na urang teu bisa salawasna boga mandi pikeun aranjeunna. Dina usum panas, lamun anjing Anjeun geus walked sabudeureun taman, éta bisa nyandak sari deui ka ranjang anjeun nu bisa ngabalukarkeun alergi jeung asma.

Henteu hadé bobo sareng anjing anjeun upami bobo anjeun deet. Sababaraha objectors pikir mun ngantep anjing Anjeun buka ranjang bisa ngabalukarkeun sababaraha masalah. Éta bisa mawa dahareun atawa ninggalkeun ékskrési maranéhanana dina ranjang.
Kumaha pendapat anjeun? Wilujeng sumping di gabung diskusi kami sarta babagi pangalaman anjeun kalawan anjing Anjeun.

discussion about sleeping with dogs

Naha anjeun badé bobo sareng anjing anjeun? Naha henteu?

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese