Pusat produk

Tujuan urang mangrupikeun "kualitas saé raya, iman anu saé kanggo pangwangunan, nganggo téknologi anyar pikeun ningkatkeun kualitas produk".

Produk utama: Anjing anjing anu paling restach anu pangsaéna, kerah anjing, abuan abuan sareng botol cai.

MACA DEUI
Kacuali gaya anyar anu dikutuk

Kacuali gaya anyar anu dikutuk

Anjing anjing retract (nganggo lampu ledeng)Rawan brampht lampu pikeun pisibilitas luar biasa dina tingkat wengi, ningkatkeun kasalametan wengi wengi.Candak perawatan pangsaéna pikeun piaraan anjeun. Hayu anjing anjeun resep leumpang.Guangzhou QQPets Produk Mo., CTT. Tempat Took, Dalang tengah, Batayun, Propinsi Bumizhou kota Ledaching Bérés Graptenches of Leashers Gractrach, Manaangan Utama Cina Tina Kasangan Gekaran Dauh Daérah ti Cina.
Petang piaraan anu berharga anu berharga

Petang piaraan anu berharga anu berharga

Aksésori perjalanan anu pangsaéna - QQPets Botol Cai BotolKami nganggo dua dinten hayu piaraan anjeun tetep diganjel, éta henteu janten kacau, sareng anu pangsaéna mah sadayana cai kusabab nanaon.Henteu nginum cai tiasa dikirangan deui kana botol!Guangzhou QQpets Men Produk CO., Ltd. Di Jalan Jalan Moal, Daliang Kacamatan, Baiyun, Propinsi Guangdou, Cina
Korsi Korsi Bumi Bumi Beubeur Beubeul

Korsi Korsi Bumi Bumi Beubeur Beubeul

Bahan-bahan poliesesis lemes sareng garis réformasi, éta lembut sareng awét. Sareng anjeun tiasa ngaropéa warna sareng ukuran.Kami gaduh téknologi tanggal, alat sareng bahan atah anu ngahontal standar.Gering korsi anjing mobil anjeun tiasa ngajaga anjing anjeun aman bari anjeun nyetir.
Koléksi posterate polypeeshist

Koléksi posterate polypeeshist

Kerah warni tiasa ngantepkeun anjing anjeun langkung perhatian dina jalan petualangan biasa. Henteu ngan ukur warni tapi awét. Anjeun tiasa ngaropea warna karesep anjeun dina kerah sareng leash. Oem&Odm Wilujeng sumping.
Collimasi Siapes Polahan Subarsation Collimation / Leashes / Harnah Pabrikan

Collimasi Siapes Polahan Subarsation Collimation / Leashes / Harnah Pabrikan

Sublimation Anjing Subars / Kasas / Harness tiasa ngaropéa dina sagala jinis desain sareng warnaGuangzhou Qqpets piaraan produk co., ltd.ngahasilkeun sagala jinis kolar (leases / abness. Custom Custom Customester Anjing / Lashes / Harness ogé sayogi. Mangga wartosan kami kanggo inpormasi salajengna
Pelacana anjing anu dicitak tinggi, anjing Bandana Bandana

Pelacana anjing anu dicitak tinggi, anjing Bandana Bandana

Anjeun tiasa mendesain produk piaraan anjeun ku cara nyayogikeun logo atanapi ideu pikeun kami. Kami gaduh langkung ti 14 taun pangalaman sareng desainer profésional. Urang tiasa mendesain produk piaraan nganggo desain anjeun sorangan. Upami anjeun hoyong ngamimitian bisnis anjeun pikeun ngajual Peluk anjing sareng badé milarian produsén pikeun ngadamel desain anjeun dugi ka kahirupan. Hubungi kami ayeuna atanapi ngantunkeun alamat email anjeun di dieu, kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam.Guangzhou QQPets Produk Mo., CTT. Di No.23, Dalang tengah, Baiyun, Provinsi Bandu Kupdo Co.
Wholesale ngaropéa bisu cahap

Wholesale ngaropéa bisu cahap

Harness anjing ngadukung ngiringan warna karesep anjeun, bahan sareng logo, aya seueur asesoris anu béda tiasa dirokalkeun.Kami gaduh opat ukuran pas pikeun anjing ukuran anu béda. Ku dua sisi ngaitkeun anu tiasa dilereskeun tiasa disaluyukeun ukuran pikeun mastikeun kanyamanan anjing.Aranjeunna tiasa ngabentuk abah anu sampurna disetél ku produk sanés urang.
Pabrikan Khusus Ngoploksi Piat Ski Piat

Pabrikan Khusus Ngoploksi Piat Ski Piat

QQPets Pabrikan Pelabuhan Ski Pinabadian Lengkep Petang Lengkapan, supados nyayogikeun produk kualitas anu hadé, kami ngajaga anu épéktip& Sistem manajemén kualitas efisien.Desain gratis pikeun anjeun.oem / ODM sawangsulna.Guangzhou Qqpets piaraan produk co., ltd.ngahasilkeun sagala jinis kolar (leases / abness. Custom Custom Customester Anjing / Lashes / Harness ogé sayogi. Mangga wartosan kami kanggo inpormasi salajengna
Harme Beach Beachical

Harme Beach Beachical

Sirah konéng sareng kentel konéng hideungGaya dasar Fungey Lurswts ngajadikeun produk awét sareng murah.Anjeun tiasa ngagunakeun éta dina pelatihan / leumpang / ngajalankeun / Hiking Pending / iik.
Pola adat kelingan anjing sentakeun bohzum mésér produsén | Qqpets

Pola adat kelingan anjing sentakeun bohzum mésér produsén | Qqpets

OEM Pola Domba Horness Adadisi nyebarkeun produsen, detil ngeunaan abah anjing disetel, desain adat khusus ku QQPets. Kéngingkeun!Abah anjing kualitas luhur nempatkeun supplier, QQPET khusus dina pola anjing adat anu dipasang dibeli bulk. Taros Kami!
Goréng anjing leash basuh sonten nyetél produsén adat

Goréng anjing leash basuh sonten nyetél produsén adat

Hatah Sampah Hath Kampah HathLose anjing anu kualitas luhur terbangan abah dipasang supplier, qqPets khusus dina tempat anjing anjing, hubungi kami!
Poas Ngajual Genua Kampah Harri Cahaya Grashs diatur Breoleshale -QQPets

Poas Ngajual Genua Kampah Harri Cahaya Grashs diatur Breoleshale -QQPets

Ngaronjo-kualitas kualitas luhur anu ngajual suplai anjing judat, qqPets khusus pikeun pasokan sup, adaptasi. Taros Kami!Abah anjing professional nyetél produsén, rinci ngeunaan qqPets.Datang nampi diskon sareng konsultasi ayeuna!
Tujuan jasa

Nyayuhan solusi anu gancang sareng épéktip pikeun anjeun sadayana.

Pasokan produk piaraan anu paling pikaresepeun sareng profesional pikeun sadayana pencinta piaraan.

{1. Inquiry:Konsalis nyarioskeun gaya, bahan, ukuran, sareng sadaya syarat anu dipikahoyong.

{2. Desain:Ngaropea tim desain.Te anjeun kéngingkeun tina awal proyék pikeun mastikeun produk khusus anu pangsaéna pikeun panginepan klien.

{3. Manajemén kualitas: Supaya nyayogikeun produk kualitas luhur, kami ngajaga anu éféktif& Sistem manajemén kualitas efisien.

{4. Produksi Massa:Sakali sersas parantos dipilit ku desain tina hal, fungsi, sareng paménta, produksi mangrupikeun tahap payun.

{5. Urang tiasa Susun angkutan Kanggo pesenan - naha ngalangkungan jasa pangiriman kami, agén pangiriman klien atanapi metode anu sanés.

TENTANG KAMI

Guangzhou Qqpets piaraan produk co., ltd.

{Guangzhou QQPets Produk Mon Co Co., Ltd., anu aya di kota Guangzhou CIT, propinsi Ganang, dijantenkeun dina taun 2005. Watak, piaraan, kulitna terkenal ku masarakat , kolar anjing anjing, anjing anjing, leash anjing kasabak, anjing abah, tabung colar sareng desain hanjakalna sareng dijual.

{Kami ngagaduhan téknologi tanggal, pakakas sareng bahan atah anu ngahontal IU standar.Weara ngagaduhan jadatan desain sorangan, jalan panyabutan Suci sareng bengkel layar, berhaha kamakpresi sareng bengkah Runta sareng bungkusan Sutruk.

{Pabrik urang nyaéta desain, panalungtikan sareng pamekaran, kusabab dijual sacara sadayana, pikeun murid-jobaan pikeun nyayogikeun reputasi anu hadé pikeun dialamis Storence sareng harga kalapa .

{Tujuan urang mangrupikeun "kualitas alus pikeun salamet, iman anu saé pikeun pangwangunan, nganggo téknologi anyar pikeun ningkatkeun kualitas produk" .Kami. Waktu pangsaéna urang tiasa nyayogikeun produksi panjang Pelayanan penjualan kanggo anjeun.

Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese