Kabar produk
VR

Piala Donya asu pijet harness show ing Interzoo 2018- QQPETS

INTERZOO 2O18 bakal dianakake ing 8-11 Mei 2018 ing Nuremberg, Jerman. Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd. bakal rawuh ing acara kasebut. Kita bakal nampilake sabuk asu sing dirancang unik lan sabuk pijet asu Piala Dunia.

2021/01/30

Piala Donya asu pijet harness show ing Interzoo 2018- QQPETS

World Cup dog massage harness

INTERZOO 2O18 bakal dianakake ing 8-11 Mei 2018 ing Nuremberg, Jerman.Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd. arep melu acara. Kita bakal nampilake sabuk asu sing dirancang unik lan sabuk pijet asu Piala Dunia.

Interzoo minangka pameran dagang paling gedhe ing donya kanggo pasokan kewan. Iki narik kawigaten wong saka industri pet internasional menyang Nuremberg saben rong taun. 2.000 peserta pameran saka meh 70 negara bakal melu pameran kasebut. Pameran kasebut minangka kerjasama sing sukses antarane peserta pameran lan pengunjung.  Produk sing dipamerake nyukupi pangarepan meh kabeh pengunjung.

Kita wis ngrancang enem jinis sabuk pijet asu Piala Dunia -  seri Piala Donya. Konsep desain sabuk pijet asu yaiku pasuryan sing seneng saka asu. Miturut warna gendera nasional, perusahaan kita pijet asu - seri Piala Dunia.

Sabuk pijet asu Piala Dunia duwe partikel pijet, sing ambegan lan nyaman. Dada ngarep lan loro-lorone sabuk asu Piala Dunia kanthi efek reflektif bisa nggambarake cahya ing wayah wengi. Bahan lumahing sabuk pijet asu yaiku PU. Isi produk nggunakake kain Laika lan kain felt. Lining nggunakake PE dhuwur. Ing sisih loro produk duwe kanthong, kang bisa terus sawetara kertu cilik. Profil bisa sumunar kanthi efek sing padhang. Bisa nambah safety asu ing wayah wengi.

Apa sampeyan seneng karo produk kita? Sing endi sing paling disenengi? Apa sampeyan pengin ngerti informasi rinci babagan sabuk pijet asu? Muga-muga bisa ketemu ing kene!

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd.
Nomer Booth: Hall4 -127B
Wektu: 8-11 Mei 2018
Pameran: INTERZOO 2O18 - 35th International Trade Fair kanggo Pet Supplies
Alamat: Pusat Pameran Nuremberg

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa