Warta
VR

PARNNGET: Aja jog karo asu nalika cuaca panas

Ragu-ragu sawetara wong sing bakal dianggep jog kanthi asu ing akhir minggu. Nanging, iki minangka ide sing ala kanggo asu sampeyan ing cuaca panas.

Umume kita bakal mikir apa-apa sing ora luwih nyenengake akhir minggu sing murub. Piknik, kolam renang payit utawa bisa uga ana deckchair ing pantai, pancen bungah banget. Nanging, pamilik asu sing semangat digodha kanggo jog kanthi asu dhewe. Apa sing kudu sampeyan nyathet ing kene yaiku ora jog karo asu sampeyan ing cuaca panas. Iku ala kanggo kesehatan asu.


2021/01/30

PARNNGET: Aja jog karo asu nalika cuaca panas

Ragu-ragu sawetara wong sing bakal dianggep jog kanthi asu ing akhir minggu. Nanging, iki minangka ide sing ala kanggo asu sampeyan ing cuaca panas.

Umume kita bakal mikir apa-apa sing ora luwih nyenengake akhir minggu sing murub. Piknik, kolam renang payit utawa bisa uga ana deckchair ing pantai, pancen bungah banget. Nanging, pamilik asu sing semangat digodha kanggo jog kanthi asu dhewe. Apa sing kudu sampeyan nyathet ing kene yaiku ora jog karo asu sampeyan ing cuaca panas. Iku ala kanggo kesehatan asu.

Pay manungsa waé kanggo kesehatan kanggo pets kita. Yen sampeyan njupuk, sampeyan kudu nganggo bocor asu kanggo asu sampeyan. Guangzhou QQPETT Product Product Co, Ltd Apa produsen pet / abon lan produsen leash ing Guangzhou, China. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, coba hubungi kula kanggo rincian liyane.

hot weather

 

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa