Kabar
VR

Five Tips: Apa sing kudu nduweni kanggo mlaku-mlaku asu ing mangsa panas?-qqpets

Musim panas wis teka. Hawane dadi panas lan garing. Wong seneng manggon ing panggonan sing adhem, uga asu. Pay manungsa waé kanggo kesehatan asu tansah. Aja Feed asu karo banyu kadhemen utawa es sing bakal nggawe dheweke lara. Nyatane, asu aran luwih sensitif nalika suhu dadi dhuwur. Apa sing kudu ditindakake supaya asu tetep sehat nalika musim panas? Ing kene kita bakal nuduhake limang tips sampeyan.

2021/01/30

Five Tips: Apa sing kudu nduweni kanggo mlaku-mlaku asu ing mangsa panas?-qqpets

Tip asu mlaku ing musim panas-qqpets
Musim panas wis teka. Hawane dadi panas lan garing. Wong seneng manggon ing panggonan sing adhem, uga asu. Pay manungsa waé kanggo kesehatan asu tansah. Aja Feed asu karo banyu kadhemen utawa es sing bakal nggawe dheweke lara. Nyatane, asu aran luwih sensitif nalika suhu dadi dhuwur. Apa sing kudu ditindakake supaya asu tetep sehat nalika musim panas? Ing kene kita bakal nuduhake limang tips sampeyan.

walking dogs

Lima tips kanggo pamilik babagan perawatan asu ing mangsa panas

1. Tansah asu ngombe kathah banyu lan ngaso ing a panggonan kelangan. Iku ora apik kanggo asu tetep ing kamar karo air conditioners mbukak kanggo dangu.

2. Duwe potong kanggo asu. Ing mangsa panas, asu aran luwih nyaman nalika Cut rambute. Padha bisa ilang energi luwih gampang. Elinga supaya rambute weteng kanggo kesehatan sing tansah ndemek lemah.

3. Tansah njaga asu lan kasur utawa kloso sing resik. Duwe adus kanggo asu kaping pindho saben minggu iku luwih apik. Ana akeh nyamuk aktif ing mangsa panas. Ngresiki kotoran asu ing wektu kasebut kanthi teliti saben dina. Ingkerah asu&leashes kudu tansah ngumbah utawa ngresiki kanggo kesehatan asu uga.

tips about walking dogs

Nggawe potong kanggo asu ing mangsa panas

4.Yen sampeyan metu karo asu, iku luwih apik kanggo tetep wong watara sampeyan karokerah asu&tali kanthi aman. Wektu paling apik kanggo mlaku-mlaku asu yaiku ing wayah sore. Aja tetep asu ing mobil piyambak. Sawetara pamilik nyimpen asu ing mobil kanggo blanja, sing bisa nyebabake kacilakan. Asu bisa mati amarga spasi mobil cilik lan panas.

5. Breed asu karo pangan resik lan sehat. Panganan mentah bisa nyebabake asu. Panganan gampang tuwuh kuman ing musim panas. Pamilik kudu milih panganan pet sing paling apik kanggo asu lan menehi panganan kanthi bener. Yen sampeyan nemokake asu sampeyan ora kepenak, goleki dhokter.
Sugeng rawuh kanggo nuduhake pendapat sampeyan ing kene. Yen sampeyan duwe saran, tinggalake pesen ing kene.

tips about dog care in summer

Aja ninggalake asu ing mobil piyambak

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa