Kabar
VR

Top 8 Sabuk paling apik kanggo Dachshunds

QQPETS digawe saka rong lapisan saka polyester kandel, supaya loro awet lan alus ing awak asu. Kanggo daya tahan ekstra, sabuk wis dikuatake jahitan kothak. Gesper plastik ABS sing diluncurake kanthi cepet gampang dicopot lan dipateni, nanging asu sampeyan ora bisa mbukak gesper kasebut.

2021/01/30

Top 8 Sabuk paling apik kanggo Dachshunds

Aku seneng banget ndeleng review sing nyatakake produk kita apik banget! Kita seneng banget yen kabeh wong seneng karo produk kita. Thanks kanggo penulis komentar.

Apa sampeyan pengin ngerti: 10 alasan sampeyan kudu tuku kerah asu LED paling anyar utawa kerah asu gesper LED?

Top 8 Best Harnesses for Dachshunds

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian.

Top 8 Sabuk paling apik kanggo Dachshunds

7. QQPETS
Top 8 Best Harnesses for Dachshunds
QQPETS digawe saka rong lapisan saka polyester kandel, supaya loro awet lan alus ing awak asu. Kanggo daya tahan ekstra, sabuk wis dikuatake jahitan kothak. Gesper plastik ABS sing diluncurake kanthi cepet gampang dicopot lan dipateni, nanging asu sampeyan ora bisa mbukak gesper kasebut.

Loro D-ring logam sing kuat ing sabuk kanggo masang tali. Clasp paduan seng saka tali bisa muter 360 derajat kanthi bebas supaya sampeyan ora bisa kusut karo asu nalika mlaku-mlaku.

Sampeyan ora kudu kuwatir babagan nyandhang lan luh liwat macem-macem panggunaan amarga sabuk tahan karat lan galur sakabèhé, yen asu sampeyan dadi penarik.

Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel ukuran sabuk kanthi ngobahake rong titik sing bisa diatur ing sisih pinggir sabuk. Ana papat pilihan ukuran sing bisa dipilih supaya sampeyan bakal nemokake ukuran sing pas kanggo Dachshund sampeyan. Priksa manawa sampeyan ngukur ukuran gulu lan dada kanthi akurat kanggo tuku ukuran sing bener.

Sampeyan bisa nggunakake sabuk iki kanggo kabeh jinis aktivitas. Sampeyan bisa njupuk asu mlaku-mlaku, njupuk menyang lelungan hiking, lan malah njupuk menyang pantai. Ing endi wae asu sampeyan bisa pindhah sabuk iki uga, lan sampeyan ora perlu kuwatir yen sabuk bakal rusak amarga struktur sing kuat lan awet.

QQPets nggawe kabeh produk kanthi tujuan sing paling apik kanggo pets sampeyan. Nanging, yen sampeyan rumangsa sabuk iki ora cocog kanggo Dachshund cilik sampeyan, mula sampeyan bisa mbalekake maneh amarga Jaminan Kepuasan 100%.

Kanthi wolung pola sing nyenengake kanggo dipilih, sampeyan bisa uga tuku luwih saka siji QQPETS, supaya asu sampeyan siyap kanggo acara apa wae, kapan wae.

Iki link menyang komentar lengkap.https://dogstruggles.com/best-harnesses-dachshunds/


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa