Tips Pet
VR

6 Tips: Cara ngurus pet ing musim salju ing musim salju? -QQPETS

Ana warta sedih sampeyan bisa uga ngerti. Wong lanang sijine asu ing njaba omah lan disiram ing Yakutsk, Rusia. Suhu ruangan 32 derajat ing ngisor nol. Sanajan asu isih urip nalika wong ketemu. Nanging pembekuan lan pungkasane mati. Saiki, Sergey Boysarsky, parlemen Rusia arep nuntut wong kasebut. Ing mangsa adhem, kepiye ngurus pet sampeyan? Tips kanggo sampeyan ing kene.

2021/01/30

6 Tips: Cara ngurus pet ing musim salju? -QQET?

Ana warta sedih sampeyan bisa uga ngerti.  Wong lanang sijine asu ing njaba omah lan disiram ing Yakutsk, Rusia. Suhu ruangan 32 derajat ing ngisor nol. Sanajan asu isih urip nalika wong ketemu. Nanging pembekuan lan pungkasane mati. Saiki, Sergey Boysarsky, parlemen Rusia arep nuntut wong kasebut. Ing mangsa adhem, kepiye ngurus pet sampeyan? Tips kanggo sampeyan ing kene.

1. Mbukak pet ing omah
Tetep ing omah aman lan kepenak kanggo kewan-kewan ing cuaca sing adhem. Kaya manungsa, pets bisa uga ngrusak irung, kuping, lan paws ing suhu beku. Sing mbebayani kanggo dheweke tetep ing njaba nganti suwe. Yen sampeyan kudu njupuk sawetara olahraga ing njaba, tetep anget.

tips

Tips: Kepiye Ngurus Kewan Sampeyan ing Musim Panas? -QQPETS

2. Aja nganti ninggalake pet ing mobil dhewe
Mobil ruangan kasebut kadhemen kaya kulkas ing mangsa. Bisa uga nggawe pets tiwas kanthi suhu sing kurang. Aja lali njaga pets sampeyan nalika sampeyan mudhun mobil.

3.Napugh panganan lan banyu
Pets kudu luwih akeh energi ing mangsa lan butuh panganan luwih akeh. Dadi luwih becik nggawe menu anyar kanggo wong-wong mau. Pamilik saran ahli nggawe sup panas kanthi campuran panganan kanggo pets. Nduwe mriksa mangkuk banyu sing banyu seger lan dicelup. Gunakake mangkuk plastik luwih apik tinimbang wesi siji. Ngindhari asu kasebut nempelake ilat ing mangkuk wesi nalika suhu mudhun.

4.Kenehi dheweke anget
Pets tetep anget kanthi rambut. Aja njupuk potongan rambut kanggo pet ing mangsa. Lan bakal luwih becik nganggo sandhangan ingon-ingon, utamane ing njobo.
Sampeyan bisa uga kepingin weruh kepiye ngerti yen pet sampeyan adhem utawa ora? Ndemek awak kanggo njaluk. Yen perhiasan pet sampeyan tegese adhem.

take care pet in winter

Tips: Kepiye Ngurus Kewan Sampeyan ing Musim Panas? -QQPETS

5.Pilih pawon
Ngresiki paws pets sampeyan nalika bali ing njaba. Nyatane, akeh pamilik sing tetep ditindakake kabeh. Iku pakulinan sing apik. Kita ngerti ana salju, antifreeze, uyah, lan bahan kimia ing dalan mesthi ing mangsa. Sing bisa uga gawe piala nalika dilat. Resik iku penting.

6.Teme garing
Apa sampeyan nemokake? Kulit kita bakal garing lan gatel ing mangsa. Mangkono uga asu lan kucing. Kepiye cara ngatasi? Suda frekuensi pancuran peti lan nggunakake shampoo kanthi fungsi lembab. Yen sampeyan adus kanggo pet sampeyan, langsung.

Sejatine, pamilik bakal nyoba sing paling apik kanggo ngurus pets. Nanging, kepiye kewan sing kesasar? Sapa sing butuh pitulung ing mangsa. Kita nemokake manawa kewan kesasar seneng ing sangisore mesin mobil ing endi anget kanggo dheweke.
Nduwe tampilan mesin mobil sadurunge miwiti. Ing kene kita nguwuh-uwuhAdoption tinimbang tukuWaca rangkeng-. Muga-muga ora ana kewan sing nyasar ing dalan.

take care your pet

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa