Kabar
VR

2018 luwes anyar polyester sublimation print kucing krah-QQPETS

Kolar kucing cetak sublimasi alus banget lan nyaman. Yen sampeyan duwe kucing, kerah kucing minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan. Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. ngasilake kabeh jinis kalung kucing. Produk bisa dikustomisasi. Mangga hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2021/01/30

2018 luwes anyar polyester sublimation print kucing krah-QQPETS

Kolar kucing cetak sublimasi alus banget lan nyaman. Yen sampeyan duwe kucing, kerah kucing minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.  Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. ngasilake kabeh jinis kerah kucing. Produk bisa disesuaikan. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kerah kucing ambane 1cm lan dawa pangaturan yaiku 19-28cm. Cocog kanggo 1-5kg kucing.

Kajaba iku, kerah kucing cetak sublimasi nduweni akeh kaluwihan.

Kaping pisanan, kerah kucing nggunakake bahan poliester. Iku alus lan awet. Sing lembut & kekosongan materi sing apik banget kanggo nggawa perasaan sing ora cocog kanggo kucing sampeyan.

Kapindho, produk kita macem-macem. Ing wektu sing padha, kita uga bisa miturut desain pelanggan kanggo gawé kabeh jinis collars kucing.

Katelu, kerah kucing kanthi lonceng bisa ningkatake safety kucing sampeyan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita: www.qqpets.com

sublimation print cat collar

sublimation print cat collar

 

sublimation print cat collarsublimation print cat collar

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa