Warta Pet
VR

Mungkasi kinerja kewan minangka kemajuan masyarakat. Share yen sampeyan setuju.

Balai prilaku kewan kebon binatang Guangzhou sing wis 24 taun sejarah ditutup ing 1st September 2017. Bakal diganti dadi Balai Ilmu Populer. Tegese ora ana pagelaran kewan ing Kebun Binatang Guangzhou maneh. Umume pengunjung ngapresiasi. Kewan ora kena dilatih kanggo ngece wong. Nyatane, sawetara kewan sing dianggep kejam kanggo ngrampungake pagelarane.

2021/01/30

Mungkasi kinerja kewan minangka kemajuan masyarakat. Share yen sampeyan setuju.

Kebun Binatang Guangzhou: mbatalake kinerja kewan
Balai prilaku kewan kebon binatang Guangzhou sing wis 24 taun sejarah ditutup ing 1st September 2017. Bakal diganti dadi Balai Ilmu Populer. Tegese ora ana pagelaran kewan ing Kebun Binatang Guangzhou maneh. Umume pengunjung ngapresiasi. Kewan ora kena dilatih kanggo ngece wong. Nyatane, sawetara kewan sing dianggep kejam kanggo ngrampungake pagelarane.

Sirkus mati, mungkasi pagelaran kewan
bubarAmerica Ringling Bros lan Barnum& Bailey Circus wis ditutup sawise kinerja final ing New York. Wis 146 taun sajarah lan iku salah siji saka telung circuses amba ing donya. Kenapa ditutup? Mungkin salah sawijining alesan sing paling penting yaiku kelompok hak-hak kewan tetep protes ing sirkus. Klompok hak-hak kewan nguwuh marang penyalahgunaan sirkus lan mecut kewan. Sing nyebabake sirkus box office mudhun. Sirkus Meksiko uga mbatalake pagelaran kewan.

stop animals performance

Bener, sawetara taman hiburan uga mbatalake acara Elephant Ride. Akeh wong sing ngerti yen kewan minangka bagean saka alam. Kita kudu ngidini dheweke urip kanthi bebas lan mandheg nglatih kewan kasebut kanggo seneng-seneng. Piye pendapatmu? Apa sampeyan setuju yen kabeh sirkus lan kebon binatang kudu mbatalake utawa mungkasi kinerja prilaku kewan? Mbebasake kewan dudu perbaikan manungsa, nanging uga kemajuan peradaban manungsa.

Aku durung nonton adegan pagelaran kewan. Nanging aku sedhih banget nalika ndeleng video latihan kewan. Iku banget kejem lan kasar. Kepiye carane bisa nindakake? Kita ora kudu dhasar rasa seneng kita ing kasangsaran kewan. Nalika krungu yen Kebun Binatang Guangzhou mbatalake pagelaran kewan, aku kaget lan seneng. Muga-muga kita kabeh bisa nyoba kanggo nglindhungi kewan. Sugeng rawuh kanggo nuduhake pendapat sampeyan ing kene.

cancel animals performance

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa