News Pet
VR

Waiter khusus: Layanan asu sampeyan ing warung-qqpet

Waiter khusus: Layanan asu sampeyan ing warung !!! Ya, sampeyan entuk. Kucing lan asu ngladeni sampeyan ing kopi kopi tinimbang bocah-bocah wadon lan bocah lanang. Mungkin sampeyan wis ngimpi dina iki. Saiki ana ing China. Popular in Shangdong, China.

2021/01/30

Waiter khusus: Layanan asu sampeyan ing warung-qqpet

Waiter khusus: Layanan asu sampeyan ing warung !!! Ya, sampeyan entuk. Kucing lan asu ngladeni sampeyan ing kopi kopi tinimbang bocah-bocah wadon lan bocah lanang. Mungkin sampeyan wis ngimpi dina iki. Saiki ana ing China. Popular in Shangdong, China.

Yen sampeyan teka ing toko, sampeyan bisa muter nganggo kucing lan njupuk foto karo dheweke. Pancen mbantu sampeyan nyuda stres lan nikmati sampeyan dhewe. Pemancaran toko ujar manawa angel kanggo njaga kewan-kewan ing omah ing kutha kasebut. Nanging dheweke seneng main karo pets. Pramila toko kopi pet populer ing kene.

dogs waiter

Bener, tetep nganggo kucing utawa asu bisa nggawe wong krasa santai. Dheweke dadi kanca wong. Ana akeh toko sing luwih akeh sambutan sing mlebu ing China. Aku mikir yen pets bakal duwe peran penting ing urip kita ing mangsa ngarep. Apa sampeyan mikir?

special waiter


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa