Warta Pet
VR

Layanan pet khusus: Ayo. Play karo asu nalika ngenteni pesawat

Apa sing bakal ditindakake nalika ngenteni pesawat? Saben uwong ngerti yen sawetara jam ing bandara sadurunge sampeyan munggah pesawat. Apa sampeyan terus tuku ing DFS? Utawa muter ponsel kanggo nglampahi wektu? Mbok. Kepiye yen dolanan asu ing bandara? Yen sampeyan pacangan pet utawa ora, sampeyan ora bisa mungkasi dhewe kanggo ndemek lan muter karo asu apik banget.

2021/01/30

Layanan pet khusus: Ayo. Play karo asu nalika ngenteni pesawat

Apa sing bakal ditindakake nalika ngenteni pesawat? Saben uwong ngerti yen sawetara jam ing bandara sadurunge sampeyan munggah pesawat. Apa sampeyan terus tuku ing DFS? Utawa muter ponsel kanggo nglampahi wektu? Mbok. Kepiye yen dolanan asu ing bandara? Yen sampeyan pacangan pet utawa ora, sampeyan ora bisa mungkasi dhewe kanggo ndemek lan muter karo asu apik banget.

Kabar apik kanggo sampeyan kabeh. IngBandara Internasional Phoenix Sky Harbor wis nerbitake layanan khusus kanggo kabeh penumpang wiwit September 2017 ing Amerika. Ana rong puluh asu kaya Golden Retriever, Shih Tzu, Labrador etc ing bandara. Aja padha sumelang yen bakal gawe piala kanggo sampeyan amarga kabeh asu wis dilatih. Napa ana asu ing bandara? Aku gumun.

special pet service

Ayo. Play karo asu nalika ngenteni pesawat

Kanggo bisnis? Ora. Nyatane, Maskapai penerbangan nyedhiyakake layanan iki kanggo ngendhokke atmosfer lan nyenengake para penumpang. Apa maneh, iku cara sing apik kanggo mbangun kekancan antarane wong lan asu. Wong bisa nemokake ing terminal Four lan muter karo wong-wong mau ana. Asu-asu kasebut nyambut gawe 6 jam saben dina kajaba dina Sabtu.

Bener, Bandara Internasional Phoenix Sky Harbor minangka salah sawijining bandara paling gedhe ing Amerika. Ing wektu sing padha, iki minangka bandara sing ramah pet. Iki nyiyapake taman pet sepuluh taun kepungkur. Penumpang bisa nemokake jamban pet ing bandara yen lelungan karo asu.

special pet service

Ayo. Play karo asu nalika ngenteni pesawat

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa