Warta
VR

Kolar asu cerdas: Apa sampeyan ngerti bocor kerah asu sing paling cerdas? -QQPETS

Sampeyan wis ngejar asu? Sampeyan kudu entukKolar asu& bocorYen sampeyan duwe asu. Sing migunani kanggo latihan utawa mlaku-mlaku asu. Mungkin iku kerah asu nilon utawa kerah asu utawa chain logam dll. Apa sampeyan ngerti kerah asu paling cerdas&bocor? Tindakake kita. Warta liyane babagan Perlengkapan Pet Shared deningqqpetsWaca rangkeng-.

2021/01/30

Kolar asu cerdas: Apa sampeyan ngerti bocor kerah asu sing paling cerdas? -QQPETS

Leasing Collars Collars Sampeyan ora tau weruh
Sampeyan wis ngejar asu? Sampeyan kudu entukKolar asu& bocor Yen sampeyan duwe asu. Sing migunani kanggo latihan utawa mlaku-mlaku asu. Mungkin iku kerah asu nilon utawa kerah asu utawa chain logam dll. Apa sampeyan ngerti kerah asu paling cerdas&bocor? Tindakake kita. Warta liyane babagan Perlengkapan Pet Shared deningqqpetsWaca rangkeng-.

Ing mratelakake panemume, pangembangan peralatan kewan nggambarake wong sing luwih akeh menehi perhatian marang perawatan asu. Minangka kemajuan sing apik. Contone, wong ngerti yen akeh kacilakan babagan kewan sing kedadeyan ing wayah wengi yen dirancang kolar asu sing dipimpin. Paling populer saiki. Khusus kerah asu sing dipimpin yaiku bisa cemlorot nalika ngontrol tombol kasebut. Sing bisa nulungi wong lan driver ndeleng asu ing peteng.
Apa maneh, wong cocog karo barang-barang pet kanthi teknik tinggi kanggo mbantu pamilik sing ngurus pets luwih trep lan luwih gampang.

pet supplies

Kolar Asu Nylon Paling populer Kanggo Anjing Latihan ing njaba

Petkit Pet Leash minangka leash sing paling anyar ing taun 2017. Sing dianugerahi karo Red Dot Design Award, hadiah teknik sing misuwur ing Jerman. Bukak leash asu duwe sistem cerdas kanggo nyathet wektu mlaku-mlaku asu, dalan sing mlaku lsp.
Kolar asu cerdas liyane yaiku kanca, kerah asu bisa nglacak lokasi, suhu, latihan lan asupan panganan sampeyan lan cahya ing wayah wengi. Buddy minangka kerah asu sing dipimpin nganggo teknologi GPS lan Bluetooth sing njaga asu aman nalika nelusuri& Ngatur kegiatan saben dina.

smart dog collars

Akeh pamilik sing dienggo nganggo asu kanthi kerah asu

Dadi akeh brar asu&Baju nggunakake lampu sing dipimpin kanggo cocog karo teknik sing dhuwur. Loro-lorone bocor kerah asu kasebut luwih larang tinimbang bocor asu asu normal. Kanthi pangembangan teknik, ana akeh peralatan pet pinter kanggo pets. Ing mangsa ngarep, produk pet luwih bisa cocog karo loro pamilik lan pets 'bakal katon. Kepiye sampeyan mikir bocor asu cerdas asu sing cerdas? Nuduhake pendapat sampeyan ing kene.

smartest dog collars leashes

Kolar Asu Murah luwih populer tinimbang kolar asu cerdas

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa