Warta Pet
VR

Asu layanan: Dheweke dadi pembantu sejatine manungsa ing urip | qqpets

Asu layanan minangka jinis asisten asu sing dilatih khusus kanggo mbantu wong sing ora duwe kabisan lan butuh. Ana asu guide, asu rescue, sleuthound, asu polisi etc. Carane akeh sing ngerti bab asu layanan?

2021/01/30

Asu layanan: Dheweke dadi pembantu sejatine manungsa ing urip | qqpets

Asu layanan minangka jinis asisten asu sing dilatih khusus kanggo mbantu wong sing ora duwe kabisan lan butuh. Ana asu guide, asu rescue, sleuthound, asu polisi etc. Carane akeh sing ngerti bab asu layanan?

Aku wis weruh asu guide mbantu wong wuta nyabrang dalan. Dheweke dilatih kanthi apik kanggo mimpin wong sing butuh. Nalika lampu lalu lintas dadi ijo, sing mimpin pemilike nyabrang dalan. Aku nemokake yen dheweke ora nate adoh saka pemilike lan tansah ngurus pemilike. Iku asu pinter. Yen sampeyan wis nonton film Quill, sampeyan bakal entuk informasi luwih lengkap babagan asu panuntun.

service dog

Asu layanan: Dheweke dadi pembantu sejatine manungsa ing urip | qqpets

Bubar, Hero Dog Frida wis ngluwari korban lindhu ing Meksiko. Dheweke wis nylametake 53 wong sajrone urip. Ora ana keraguan manawa asu penyelamat nindakake kontribusi gedhe. Dheweke nggunakake irung sing sensitif kanggo mbantu polisi nemokake kaslametan ing lindhu. Ora mung ing adegan lindhu nanging uga ing situs bencana alam liyane, asu penyelamat nduweni peran penting lan mbantu akeh wong nylametake.

Dina iki aku weruh kabar sedih yen asu penyelamat mati sawise rampung nindakake pakaryan ing situs bencana banjir. Wang Gang, mitra lan salah sawijining polisi tim penyelamat ujar, "Asu ora ngomong apa-apa sanajan lara. Dheweke ora bisa ngandhani kita lan mung nanggung awake dhewe." Ora ana sing bisa mbayangno apa sing dialami. Dheweke mbantu akeh ing lokasi bencana. Dheweke minangka asu sing apik.

Nyatane, asu layanan bisa digunakake kanggo manungsa sajrone urip. Sawetara asu layanan mbantu polisi mriksa paket kasebut ing bandara utawa bea cukai. Asu polisi dilatih kanggo nggoleki lan nyekel para penjahat. Yen asu layanan wis tuwa, dheweke bakal pensiun lan manggon karo mitra.

service dog

Asu layanan: Dheweke dadi pembantu sejatine manungsa ing urip | qqpets

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa