Kabar
VR

Nalika aku ndeleng asu sawise rampung liburan Spring festival-QQPETS

"wang wang wang" Seneng banget nalika ndeleng aku.
Sawise mungkasi preian Festival Spring, Aku teka menyang pusat care pet Pick munggah asu. Aku iku cara sing apik kanggo tetep asu ing pusat care pet nalika sampeyan ora bisa nindakake karo sampeyan kanggo dangu.

2021/01/30

Nalika aku ndeleng asu sawise rampung liburan Spring festival-QQPETS

"wang wang wang" Seneng banget nalika ndeleng aku.
Sawise mungkasi preian Festival Spring, Aku teka menyang pusat care pet Pick munggah asu. Aku iku cara sing apik kanggo tetep asu ing pusat care pet nalika sampeyan ora bisa nindakake karo sampeyan kanggo dangu.

Kepiye cara ngatasi asu nalika sampeyan metu ing wektu sing suwe?
Ana sing kudu kita deleng nalika kita ngandelake asu menyang pusat perawatan. Bener, pilih toko khusus lan jelasake kabeh syarat kasebut. Aja nambani asu lan manawa iku sehat. Apa maneh, kita bisa njupuk video karo asu kita kanggo entuk kahanane.

Nyatane, saiki luwih trep kanggo lelungan karo asu kita. Akeh maskapai ngidini pets kanggo numpak pesawat. Nalika sampeyan metu karo asu, sampeyan kudu tansah njaga kesehatan masyarakat. Njupuk pangan lan banyu sing cukup.

Kepiye sampeyan metu karo pet sampeyan?
Saiki, tas pet populer kanggo pamilik pet. Sampeyan bisa ndeleng sing nduweni nggawa asu karo tas pet ing dalan. Iku trep lan aman. Apa sampeyan mikir?

pet care

Nalika aku ndeleng asu sawise rampung liburan Spring festival-QQPETS

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa