Kabar
VR

Asu telusuran lan nylametake bakal urip ing memori kita-QQPETS

Ing esuk tanggal 5 Juni, asu nggolèki lan nylametake mati. Jenenge Tianfu lan dheweke asale saka pemadam kebakaran keamanan umum Chengdu.


2021/01/30

Asu telusuran lan ngluwari bakal urip ing memori kita-QQPETS

Ing esuk tanggal 5 Juni, asu nggolèki lan nylametake mati. Jenenge Tianfu lan asale saka pemadam kebakaran keamanan umum Chengdu.

rescue dog

Labrador ireng asline asu polisi. Sawise lindhu Wenchuan, Sichuan wiwit nggawe pasukan asu nggoleki lan nylametake dhewe. Ing musim semi 2010, brigade pemadam kebakaran keamanan umum Chengdu nyiyapake skuadron asu penyelamat pisanan ing Sichuan. Tianfu minangka salah sawijining asu penyelamat.

Pelatih, Zhu Guoping ngenalaken, Tianfu bakal weker anggere ambu ora enak manungsa cilik ing reruntuhan utawa lemah. Nanging tugas utama panelusuran lan nylametake yaiku golek wong sing isih urip. Kanggo ngganti pakulinan kasebut, Zhu Guoping nyelehake sandhangan utawa barang liyane menyang reruntuhan lan ndhelikake wong ing reruntuhan liyane. Nalika Tianfu nemokake wong bakal menehi ganjaran bal. Ing sawetara wulan, Tianfu pungkasane dadi asu penyelamat sing mumpuni.

Nyatane, dina sawise pambentukan skuadron asu penyelamat, Tianfu lan instrukture miwiti misi pertama. "Amarga reaksi ketinggian, Tianfu lemes banget lan meh ora bisa mlaku." Dadi tugas dadi luwih angel. Sawise mambu maneh lan bola-bali, Tianfu ngubengi papan watu kanthi ngelus-elus buntut lan nggonggong bola-bali.

Tim penyelamat nggunakake detektor urip kanggo konfirmasi maneh yen ana tandha-tandha urip ing reruntuhan. Jam mengko, ana wong ditarik metu. Iki uga minangka wong pisanan sing ditulungi dening brigade pemadam kebakaran keamanan umum Sichuan Chengdu nalika lindhu kasebut. Tianfu minangka asu sing mundur. Dheweke dadi pahlawan. Dheweke nylametake nyawane akeh wong. Ing taun-taun pungkasan, kesehatane saya rusak lan ciloko saya saya ringkih. Ing dina kaping 5, Tianfu lunga. Nanging dheweke bakal tansah manggon ing memori kita.

rescue dog

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa