Kabar
VR

Sawetara tips aman kanggo pets kanthi aman ing mangsa panas - QQPETS

Musim panas minangka wektu frekuensi dhuwur saka kacilakan pet. Ana sawetara tips sing aman kanggo kewan sampeyan. Asring katon sing nduweni careless ngunci asu ing mobil. Nanging, dheweke ora ngerti suhu bakal mundhak nganti asu ora bisa nahan. Suhu bakal nyebabake bebaya gedhe kanggo urip.

2021/01/30

Sawetara tips aman kanggo tips kanthi aman ing mangsa panas -QQPETS 

Musim panas minangka wektu frekuensi dhuwur saka kacilakan pet. Ana sawetara tips sing aman kanggo kewan sampeyan. Asring katon sing nduweni careless ngunci asu ing mobil. Nanging, dheweke ora ngerti yen suhu bakal mundhak nganti asu ora bisa tahan. Suhu bakal  nyebabake bebaya gedhe kanggo urip.

Ing dina mangsa panas, pemilik kudu ora nglirwakake prakara nyegah heatstroke. Asu arang kringet lan mung bisa ambegan kanggo ngilangi panas, mula luwih rentan kena serangan panas tinimbang manungsa. Yen sampeyan nemokake pratandha saka heatstroke, mesthine kanggo njupuk langkah darurat lan ngirim menyang departemen darurat. Aja tundha perawatan.

Apa sing bisa nyebabake stroke panas ing pets?

  1. Ditinggal piyambakan ing mobil.

  2. Ngleksanani sing abot

  3. Dibuwang ing lemah semen utawa tar

  4. Panggonan sing ora ana banyu utawa iyub-iyub.

  5. Demam utawa konvulsi nyebabake suhu sing berlebihan

  6. Kewan sing angel ambegan amarga masalah kesehatan

  7. Pet irung cendhak

  8. kewan lemu

Sawetara tips aman kanggo pets ing aspek liyane

1. Watch out kanggo sunburn.

Kéwan sing rambuté putih cendhak luwih gampang diobong. Sawetara kewan sing lagi nyukur rambute uga rawan kena srengenge. Wewengkon ing sadhuwure irung paling akeh kena sinar srengenge, utamane yen ana tatu.

2. Watch out kanggo paw Burns

Aja mlaku-mlaku panas banget ing lemah, kayata aspal. Luwih becik mlaku-mlaku nalika srengenge wis surup.

3. Ati-ati karo safety olahraga ruangan

Cuaca apik, lan kegiatan ruangan pets saya tambah akeh. Priksa manawa sampeyan mriksa kabeh faktor risiko sadurunge acara kasebut. Tambah kontak karo pets liyane, lan priksa manawa vaksin asu bisa nyegah penyakit ing wektu sing tepat. Mlaku-mlaku nganggo tali supaya ora kacilakan ing dalan. Aja kakehan olahraga kanggo nyebabake heatstroke.

4. Ati-ati kanggo nyegah serangga

Kathah cacing ing mangsa panas, ati-ati kanggo nyegah parasit ekstra korporeal (utamane kutu lan kutu) lan filamen jantung. Yen kewan digigit serangga apa wae, bisa nyebabake reaksi alergi. Yen sampeyan duwe gejala abang lan inflamasi, sampeyan kudu langsung menyang dhokter.

safe tips

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa