Kabar
VR

Running dog leash: Apa sing mlaku dog leash-QQpets?

Apa sing mlaku pabrik tali asu?
Pabrik tali asu sing mlaku yaiku tali asu desain anyar. Kang disesuaikan kanggo sampeyan mlaku karo asu, tangan free lan trep.

2021/01/30

Running dog leash: Apa sing mlaku dog leash-QQpets?
——mlaku karo asu ing njaba

Apa sing mlaku pabrik tali asu?
Pabrik tali asu sing mlaku yaiku tali asu desain anyar. Kang disesuaikan kanggo sampeyan mlaku karo asu, tangan free lan trep.

Pabrik leash asu mlaku langsung disesuaikan kanggo asu.

Mlaku karo asu njaba iku kesenengan. Akeh wong milih mlayu karo asu ing wayah esuk utawa sore. Iki minangka cara sing apik kanggo nglatih asu, uga njaga kesehatan awak.

 

nylon running dog leash factory

Nylon running dog leash suppliers free sample.

Jeneng: Running dog leash
Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae sing dikarepake
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Teknik: Jacquard/sublimation printed/silk screen printed

 

nylon running dog leash factory

Nylon mlaku pabrik leash asu selaras minangka panyuwunan.

Kustom tali asu sing mlaku kanthi warna lan pola apa wae sing disenengi. Ora preduli foto utawa tembung.

Yen sampeyan pengin custom leash asu mlaku, sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa idea kanggo us.We bisa adat utawa desain minangka saben panjalukan kanggo free.

Yen sampeyan pengin njaluk rincian liyane, hubungi kita please.

polyester running dog leash factory

Pabrik tali asu poliester kanthi logo khusus sing disenengi.

 

polyester running dog leash factory

Pemasok pabrik tali asu sing mlaku kanthi macem-macem warna minangka panyuwunan sampeyan.

 

Sampel gratis 

1) Kita bisa nyuplai sampel leash asu siap-digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel tali asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya tali asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

kaluwihan kita

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan leash asu sing strictly miturut Eropah standar.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan sawise-sales berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan mlaku asu leash utawa ngrancang dhewe mlaku asu leash, hubungi kita please.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa