Kabar produk
VR

Pabrik tali asu sing bisa ditarik: Apa tali asu sing bisa ditarik-QQpets?

Pabrik tali asu sing bisa ditarik kanthi grosir paling dhuwur digawe saka bahan nilon berkualitas tinggi dening QQpets. Kang nyaman lan alus kanggo asu. Pabrik tali asu sing bisa ditarik kanthi gagang plastik kanggo nglindhungi tangan sampeyan.

2021/01/30

Pabrik tali asu sing bisa ditarik: Apa tali asu sing bisa ditarik-QQpets?

Top kelas grosir pabrik tali asu retractable adat digawe saka bahan nilon kualitas dhuwur deningQQpets. Kang nyaman lan alus kanggo asu. Pabrik tali asu sing bisa ditarik kanthi gagang plastik kanggo nglindhungi tangan sampeyan.
Kustomisasi kanggo wong mimpin asu tanpa ngetutake langkah demi langkah. Tali asu sing bisa ditarik bisa mundur kanthi otomatis sing trep kanggo wong mlaku-mlaku karo asu ing njaba. Desain anyar tali asu sing bisa ditarik kanthi otomatis modis, awet lan ramah lingkungan.
Sampeyan worth iku.
Yen sampeyan pengin nggawe tali asu sing bisa ditarik, hubungi kita.
QQpets minangka pabrik khusus ing ngrancang, produk lan adol kabeh jinis leashes asu sing bisa ditarik maneh. Kita duwe pakar kustomisasi pita pet 10 taun kanthi efisien lan layanan siji-mandeg kanthi cepet.
nylon retractable dog leash

Sampel gratis langsung pabrik tali asu sing bisa ditarik kualitas.
Bahan: nylon
MOQ: Saka siji potong
Werna: Werna apa wae minangka panjaluk sampeyan
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

nylon retractable dog leash

Nilon retractable asu leash pabrik adat minangka saben panyuwunan.

custom retractable dog leash

Tali asu sing bisa ditarik khusus kanthi pancing logam kekuatan, ora gampang tiba.

Yen sampeyan pengin nggawe tali asu sing bisa ditarik nilon, sampeyan bisa menehi ide sampeyan. Kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.

 

Sampel gratis pabrik tali asu sing bisa ditarik

1) Kita bisa nyedhiyakake sampel tali asu sing bisa ditarik kanthi gratis;

2) Wektu timbal sampel tali asu sing bisa ditarik: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

3) Biaya tali asu sing bisa ditarik bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka tali asu sing bisa ditarik nilon

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan tali asu sing bisa ditarik kanthi ketat miturut standar Eropa.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu sing bisa ditarik bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis kanggo tali asu sing bisa ditarik.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa