Kabar
VR

Apa sampeyan yakin asu stroking bisa mbantu sampeyan ngilangi stres?-QQPETS

Apa sampeyan yakin yen stroking asu bisa mbantu sampeyan ngilangi stres? Apa cara favorit sampeyan kanggo decompressing sawise dina sing ngepenakke?

Saiki akeh wong sing nandhang stres ing saben dinane. Kepiye cara sampeyan ngatasi? Nonton film karo kanca-kanca utawa blanja? Mungkin mangan gedhe. Apa sawetara olahraga ing gedung olahraga iku cara sing apik banget.


2021/01/30

Apa sampeyan yakin asu stroking bisa mbantu sampeyan ngilangi stres?-QQPETS

Apa sampeyan yakin yen stroking asu bisa mbantu sampeyan ngilangi stres? Apa cara favorit sampeyan kanggo decompressing sawise dina sing ngepenakke?

Saiki akeh wong sing nandhang stres ing saben dinane. Kepiye cara sampeyan ngatasi? Nonton film karo kanca-kanca utawa blanja? Mungkin mangan gedhe. Apa sawetara olahraga ing gedung olahraga iku cara sing apik banget.

Bener, pets bisa mbantu nyuda decompress. Apa sampeyan bisa pracaya yen wong bakal ngrasakake kesenengan sawise stroking asu ing 15 menit?

Psikolog Inggris nemokake manawa cara paling apik kanggo ngilangi stres lan kesel kanggo modern yaiku nyentuh pets kanthi entheng. David Lewis, psikolog Inggris, ngandika non-asu sing paling tentrem kabeh jinis pets, nalika asu long-rambut pilihan sing paling apik.

stroking dogs

Apa sampeyan yakin asu stroking bisa mbantu sampeyan ngilangi stres?-QQPETS

Bubar Bandara Internasional Dallas nggawe langkah kanggo mbantu para penumpang ngilangake stres nalika lagi ngenteni pesawat. Sawetara Anjing Terapi dadi duta dekompresi penumpang ing bandara. Wong bisa ndemek utawa dolanan karo asu sing nganggo sandhangan "PET ME" ing kana. Iku pancene bisa.

Nyatane, United Airlines nindakake sadurunge. Dheweke ngirim 280 Anjing Terapi menyang pitung bandara ing saindenging negara kanggo nyuda tekanan para penumpang. Apa maneh, salah sawijining universitas nggawe kebon binatang kanggo mbantu para siswa ngilangi stres ing Australia.

Marang kapercayan, iku cara sing apik kanggo nyuda decompress. Aku nyoba. Apa pendapat sampeyan?

stroking dogs

Apa sampeyan yakin asu stroking bisa mbantu sampeyan ngilangi stres?-QQPETS

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa