Kabar produk
VR

Pabrik Leash Dog Reflektif: Apa tali asu reflektif-QQpets?

High Grade Reflektif Dog Leash Pabrik Grosir Nylon Custom Reflektif Dog Leashes Supply Produsen Miturut QQpets. QQpets minangka pabrik tali asu profesional ing China minangka pabrikan sing kondhang. We sing specialized ing ngrancang, produk lan Advertisement kabeh jinis leashes asu.

2021/01/30

Pabrik Leash Dog Reflektif: Apa tali asu reflektif-QQpets?

High Grade Reflektif Dog Leash Pabrik Grosir Nylon CustomKalung Anjing Reflektif Produsen Supply Miturut QQpets. QQpets minangka pabrik tali asu profesional ing China minangka pabrikan sing kondhang. We sing specialized ing ngrancang, produk lan Advertisement kabeh jinis leashes asu.
Tali asu reflektif digawe saka bahan nilon sing awet lan berkualitas. Yen sampeyan mlaku-mlaku ing wayah wengi karo kewan-kewan sampeyan, bisa mbantu sampeyan njaga keslametan lan nemokake luwih gampang.
Kita jahitan senar kang bisa reflektif cahya ing peteng ing tali asu. Biasane nggawe asu luwih aman nalika metu ing wayah wengi.
nylon reflective dog leash

Grosir pabrik tali asu reflektif langsung sampel gratis.

Nama: Tali asu reflektif
Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon
Logo: Logo khusus sing disenengi
Werna: Werna apa wae kasedhiya
Teknik: Pencetakan sublimasi / sablon sutra / jacquard / anyaman
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

Yen sampeyan pengin nggawe tali asu reflektif khusus kanggo pets, hubungi kita saiki.

Sampeyan bisa menehi ide kanggo kita, kita bisa ngrancang tali asu reflektif kanggo sampeyan kanthi gratis. Ora preduli pola utawa warna utawa tembung sing ditampa. Pabrik kita duwe desainer profesional.

reflective dog leashes supply

Tali asu reflektif khusus nilon kanthi pancing logam kekuatan, ora gampang ambruk.

 

Sampel gratis kanggo pasokan leashes asu reflektif

1) Kita bisa nyuplai sampel tali asu nilon sing wis digawe siap;

2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu nilon sing disesuaikan karo logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel tali asu nilon sing disesuaikan: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya tali asu nilon sing disesuaikan bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita pabrik tali asu reflektif

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan leash asu reflektif sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu reflektif bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa