Kabar
VR

Pabrik Collar Dog Reflektif: Apa Collar Dog Reflektif-QQpets?

Sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.

Nylon krah asu reflektif kualitas tinggi langsung pabrik kanthi warna lan pola sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh.


2021/01/30

Pabrik Collar Dog Reflektif: Apa Collar Dog Reflektif-QQpets?

 

Pabrik Collar Dog Reflektif Grosir Kualitas Tinggi Kanthi Logo Kustom Miturut QQpets. Kolar asu reflektif nilon disesuaikan kanggo asu. Kang digawe saka nilon bahan kualitas dhuwur, modis lan awet.
Apa maneh, kerah asu sing reflektif bisa sumunar ing wayah wengi. Bisa mbantu gampang nemokake asu ing peteng. Iku migunani yen sampeyan mlaku-mlaku karo asu ing wayah wengi.
nylon reflective dog collar factory
reflective dog collar factory

Nilon reflektif kerah anjing sampel gratis.

Krah asu reflektif nilon kualitas dhuwur nggunakake teknik canggih kanggo nyithak logo sing disenengi. Kita duwe macem-macem warna kanggo milih lan menehi desain gratis kanggo sampeyan.
reflective dog collar factory

Pabrik langsung reflektif kerah asu karo safety plastik gesper.

Ukuran: XS.M.L
Bahan: nylon
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Warna apa wae minangka panjaluk sampeyan
Teknik: dicetak sublimasi/dicetak layar sutra/jacquard
Fitur: Eco-Friendly, awet, fashion, cemlorot

Yen sampeyan pengin nggawe krah asu reflektif khusus, hubungi kita.

Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa idea kanggo kita. Kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.

Nylon kualitas dhuwur reflektif pabrik krah asu langsung adat karo sembarang werna lan pola sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh.

Krah asu reflektif khusus kanthi macem-macem warna lan logo sing disenengi.

Sample gratis kanggo pabrik kerah asu reflektif

1) Kita bisa nyuplai sampel kerah asu sing siap digawe;

2) Yen sampeyan butuh conto kalung asu nganggo logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Collars asu reflektif sampel wektu timbal: 1-3 dina, gumantung ing cara print;

4) Biaya kerah asu reflektif bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka supplier kerah asu reflektif

1) Kita duwe pewarnaan, tenun, nyulam. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan krah asu pancen cocog karo standar Eropa.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan sawise-sales berkualitas tinggi.

5) Kustomisasi kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa