Pet Tips
VR

Apa sing dibutuhake kanggo mlaku asu?

Saiki, aku wis nyiapake sawetara persediaan sing dibutuhake kanggo sampeyan mlaku-mlaku asu. Apa sing digunakake asu nalika metu? Kepiye carane sampeyan milih? Sugeng rawuh kanggo milih!

2021/01/30

Kegiatan voting: Apa sing sampeyan butuhake kanggo mlaku-mlaku asu?

Kegiatan voting: Kita minangka produsen lan eksportir produk pet saka China. Kita terus ngekspor kerah pet OEM& leashes luwih saka 12 taun.

Saiki, aku wis nyiapake sawetara persediaan sing perlu kanggo sampeyan mlaku asu. Apa sing digunakake asu nalika metu? Kepiye carane sampeyan milih? Sugeng rawuh kanggo milih!

1.kalung asu + tali asu

2. tali asu + tali asu

3. tali asu sing bisa ditarik

4. kaca banyu

5. tas poo asu

6. panganan asu

7. liyane

voting activity

Kaluwihan Kita

1). 12 taun pengalaman.

2). Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.

3). Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

4). Perlindhungan wilayah dodolan, ide desain lan kabeh informasi pribadi sampeyan.

5). Nyedhiyani ndhuwurkualitas layanan OEM/ODM.

6). Pangiriman cepet lan tepat wektu.

7). MOQ rendah lan Dhukungan campuran campuran.

8) .Jaminan kualitas: Kabeh bahan webbing strictly miturutstandar Eropah.

9). Bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan (bisa digawe ing macem-macem ukuran lan warna sing beda).

10).Sampel lan Desain gratis.

Yen sampeyan duwe gagasan apik, hubungi kula.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa