Informasi merek
VR

Qqpets ing pet asia sing adil 2019

Pet Fair Asia minangka pameran pathokan kanggo Perlengkapan Pet ing Asia-Pasifik.Qqpets ing pet asia sing adil 2019Lan wektu ngunjungi pelanggan wiwit taun 2019-8-21 nganti 2019-8-25. Ayo kene! Sugeng rawuh ing pondokan e4j11.

2021/01/30

Pet Fair Asia 2019

Pet Fair Asia minangka pameran pathokan kanggo Perlengkapan Pet ing Asia-Pasifik. Acara kasebut menehi penting kanggo pasar Asia lan ngusulake jangkoan sudhut chain pasokan lan kabutuhan sumber. Bakal ditutup kanthi nganggo karo Aquarama, Pameran internasional kanggo persediaan lan terrarium, iwak hiasan lan reptil, produk lan produk kolam, kebon lan blumbang. Loro-lorone acara kasebut bakal mbentuk platform internasional sing komprehensif kanggo Perlengkapan Pet ing China, kanthi 1600 pameran ing 14 Halls.Started ing taun 1997 ing Hong-Kong banjur pindhah menyang platform sing paling akeh pengaruh ing pet global industri. Sawise luwih saka pirang-pirang taun tuwuh bebarengan karo industri pet kanthi cepet ing China, acara kasebut wis dadi platform sing ora bisa dilalekake lan pameran pet unggun ing Asia.Pet asia 2019

Ngadhepi wutah lan owah-owahan alami, sektor pet Cina dadi "pasar massa kanggo produk premium" .Apa durung tau dadi wektu sing luwih apik& Panggonan sing paling apik kanggo perusahaan sampeyan bakal tuwuh ing kualitas. Ing umur jaringan komunikasi lan jaringan sosial, kudu nemoni pasuryan kanggo tumindak bisnis minangka bukti. Ora ana sing mbandhingake karo pengalaman ndeleng, ndemek, nyoba lan ngrembug produk lan solusi anyar ing wong.Qqpets ing pet asia sing adil 2019 Lan wektu ngunjungi pelanggan wiwit taun 2019-8-21 nganti 2019-8-25. Ayo kene! Sugeng rawuh ing pondokan e4j11.

2019 petfair china petung pethak

Pet Fair Asia 2019

Qqpets

Kanthi pengalaman 12 taun, QQPets nyedhiyakake produk pet profesional kanggo penyayang pet ing saindenging jagad. Kita duwe teknologi paling anyar, peralatan, lan bahan mentah sing cocog karo standar EU. Kita duwe desain desain dhewe, toko transfer panas, bengkel tenunan, lan bengkel bungkusan. Ing pameran iki, Qqpet ngluncurake leash LED sing bisa ditarik maneh kanggo pets! Series produk anyar liyane: abah asu sing dipimpin, botol banyu pet. Kita uga nawakake macem-macem kerah asu&Baju lan abuh, dll. Sugeng rawuh! Sugeng rawuh ing pondokan e4j11 kita.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa