Kabar
VR

Warta: QQPETS nampilake produk paling anyar ing CIPS 2018

Apa sampeyan melu CIPS 2018? Acara kasebut, mbukak kanggo umum wiwit 27 September, bakal nampilake 1400 peserta pameran. Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. mamerake produk paling anyar ing CIPS 2018. We nampilake paling anyar reflektif LED asu collars lan asu leashes, pijet asu harnesses lan retractable LED pet leashes lan ing.

2021/01/30

Warta: QQPETS nampilake produk paling anyar ing CIPS 2018

Apa sampeyan melu ing CIPS 2018? Pameran, mbukak kanggo umum wiwit 27 September, bakal nampilake 1400 peserta pameran. Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. nampilake produk paling anyar ing CIPS 2018. Kita nampilake kerah asu LED reflektif paling anyar lan leashes asu, harness asu pijet lan leashes pet LED retractable lan ing.

CIPS 2018

1. Collars asu LED reflektif paling anyar lan leashes asu

  1. Lapisan kerah nggunakake bahan anti banyu. Iku alus lan nyaman karo fungsi pangayoman gulu.

  2. Gesper LED lan efek reflektif saka webbing, sing nggampangake sampeyan mlaku-mlaku ing wayah wengi.

  3. Gesper LED anti banyu, sing ndadekake baterei awet

  4. Kerah kasedhiya ing telung ukuran kanthi dawa sing bisa diatur, sing cocog kanggo asu kabeh ukuran.Latest LED dog collars

2. Sabuk asu pijet

  1. Sabuk asu pijet duwe partikel pijet, sing nyaman kanggo asu sampeyan.

  2. Dada ngarep lan loro-lorone produk duwe pita sing padhang lan benang reflektif, sing padhang ing peteng. Bisa nambah safety asu ing peteng.

  3. Sampeyan bisa nulis jeneng lan nomer telpon ing kertu jeneng.

  4. Bahan saka sabuk asu yaiku PU. Bahan kasebut lingkungan, anti banyu, lan tahan lama. Iku migunani kanggo asu sampeyan.

  5. Loro-lorone sabuk asu pijet loro-lorone duwe kanthong. Bisa nahan sawetara kertu cilik.

  6. Ana setelan gagang ing sisih ndhuwur sabuk asu pijet supaya gampang digawa.

  7. Sabuk asu pijet nduweni kerjaan sing apik lan jaminan kualitas.CIPS 2018

3. Retractable LED pet leashes

    1. Leashes pet LED retractable nggunakake bahan nilon reflektif, kang awet lan ayu.

    2. Lampu LED nduweni umur dawa sajrone nggunakake suwe. Lan aman yen sampeyan mlaku asu ing wayah wengi.

    3. Gesper bedhil logam sing berkualitas apik lan ora gampang ambruk.

    4. Dawane tali asu sing bisa ditarik nganti 3 nganti 5 meter. Iku trep kanggo ngontrol dawa dhewe.

    5. Desain gagang nyaman lan tombol fleksibel.

    6. Tali pet nggunakake bahan sing ramah lingkungan.CIPS 2018

Muga-muga bisa ketemu ing Hall 11.3, E02. Muga-muga kita bakal duwe kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan perdagangan manca utawa grosir domestik.

CIPS 2018

Jeneng: The 22nd China International Pet show

Nomer Booth: Hall 11.3, E02

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd.

Tanggal: 27-30 September 2018

Panggonan: China Import& Kompleks Pameran Ekspor, Guangzhou

CIPS 2018

CIPS 2018

CIPS 2018

customer kita

CIPS 2018

CIPS 2018

Pelanggan kita

CIPS 2018

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa