Kabar
VR

Produk Pet Brand QQPETS kanggo Pets - Pet Fair Asia

Muga-muga bisa ketemu! Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi ikhlas.

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products CO., Ltd.

Pameran: Pet Fair Asia 2018

Nomer Booth: N4H71

Wektu: 22-26 Agustus 2018

Alamat: Shanghai New International Expo Center, Shanghai, China


2021/01/30

Produk Pet Brand QQPETS kanggo Pets - Pet Fair Asia

Guangzhou QQPETS Pet Products Com., Ltd. duwe merek QQPETS dhewe.kitayaikuan pakar ingngembangakenlanmanufaktur kualitas dhuwurpet produk kanggo sak ndonyapasar-pasar. Tdhewekekauntungan sakaQQPETS punika pprodukmacem-macem,rega murah,lanapik layanan.kitangabdi awake dhewe kanggo ngasilake kualitas dhuwurpetproduk. Ourprofesional tim punika uga nyedhiyakakekreatiflanpraktis produk pet.

Ing Pet Fair Asia, kita nuduhake produk pet paling anyar. Contone, sabuk pijet asu, tali pet sing bisa ditarik, kalung pet, lan tali pet. Kita nunggu sampeyan ing N4H71.Klik kene kanggo informasi luwih lengkap. 

Shanghai Pet Fair Asia dianakake wiwit 22 Agustus nganti 26 Agustus 2018 ing Shanghai, China. Pameran iki nampilake produk kaya informasi paling anyar babagan produk anyar industri pet.

Ing taun anyar, pasar pet wiskanthi cepet thukul. Pameran profesional iki ngarep-arep bisa narik akeh penyayang pet. Pet Fair Asia nyetel target dadi salah sawijining platform paling profesional ing industri pet ing saindenging jagad. Iki nyedhiyakake platform kanggo merek manca lan pemasok domestik kanggo komunikasi lan kerja sama.

Muga-muga bisa ketemu! We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan Sincerely.

Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Products CO., Ltd.

Pameran: Pet Fair Asia 2018

Nomer Booth: N4H71

Wektu: 22-26 Agustus 2018

alamat: Shanghai New International Expo Centre, Shanghai, China

QQPETS Brand

Booth kita ing N4H71

QQPETS Brand

asu pijet harnesses

QQPETS Brand

Tali pet sing bisa ditarik lan tali asu

QQPETS Brand

harness asu lan leashes asu

QQPETS Brand

krah asu lan leashes asu

QQPETS Brand

Pelanggan ngunjungi

QQPETS Brand

Njupuk karo customer

QQPETS Brand

Njupuk karo pelanggan

QQPETS Brand

tim kita

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa