Pet Tips
VR

Pira suwene pemilik kudu mlaku asu saben dina?

Mlaku-mlaku asu minangka pemilik asu minangka karya saben dina, lan mlaku-mlaku asu saben dina iku penting. Ana unen-unen “asu kesel iku asu manut”. Ya wis! Mlaku saben dina asu mbantu ngonsumsi energi sing berlebihan, mbantu pencernaan, lan nyuda kepinginan kanggo ngrusak omah. Lan mlaku-mlaku asu uga bisa nambah hubungan antarane asu lan pemilik, lan nggawe sampeyan lan asu duwe pangerten luwih.

2021/06/28

Minangka pemilik asu, apa sampeyan ngerti suwene wektu kanggo mlaku asu saben dina? Dawane wektu aktivitas asu iku raket banget karo jenis asu. Poodle, butuh sejam kanggo ngrasakake kesel. The Great Dane dhuwur lan kuwat nanging ora seneng olahraga. 


Wektu mlaku asu kanggo asu olahraga: 60-120 menit saben dina

Asu iki banget energik lan fisik kuwat. Nalika ninggalake omah, dheweke bakal mlayu kanthi macem-macem cara. Yen dheweke ora dilatih kanthi bener, dheweke bakal mlaku sing nduweni saben dina. Umume jinis asu iki yaiku asu kerja, asu mburu, lan asu angon sing mbutuhake akeh latihan. 

1) Anjing: Golden Retriever, Labrador, Cocker Spaniel, lsp.

Dheweke dadi mitra pemburu sing setya. Dheweke aktif lan waspada lan butuh siji nganti rong jam olahraga saben dina.


2) Asu kerja: Husky, Samoyed, Doberman, Rottweiler, Standard Schnauzer, Giant Schnauzer lan liya-liyane!

Asu sing kerja duwe daya tahan sing apik, lan asu sled minangka wakil khas. Bisa ngeterake wong mlaku ing es lan salju, aku ora ngerti apa iku kesel.


3) Sheepdogs: Border Shepherd, Fadou, Corgi, German Shepherd, macem-macem pangon lan macem-macem bulldog, etc.



Yen sampeyan ora nggunakake energi, asu bakal mbuwang pemilik utawa omah. 


Wektu mlaku kanggo asu sing umume seneng obah: 60-90 menit saben dina

Terrier: Schnauzer Cilik, Jack Russell Terrier, Lily of the Valley Terrier, West Highland White Terrier, Yorkshire Terrier, lan terrier uga populer banget. 

Sanajan ukurane ora gedhe, dheweke ora olahraga banget. Untunge, ukurane ora gedhe lan sing duwe asu bisa ngontrol kabeh, yen ora, sing duwe asu bakal kesel. 


Wektu mlaku kanggo asu sing ora seneng olahraga: 30-60 menit saben dina

1) Asu irung cendhak: pugs, asu Inggris, asu Shih Tzu, asu Peking, asu gelut Fa, Boston Terrier, King Charles Beagles

Titik paling penting kudu eling! Amarga rongga irung relatif cendhak, ora gampang dissipate panas, utamané nalika cuaca panas, mbatesi jumlah olahraga, yen ora, iku gampang kanggo heatstroke. Akeh asu irung cendhak ora bisa nglangi, aja dibuwang ing banyu. Lumaku setengah jam saben dina ing wayah wengi panas, yen ora, asu bakal rawan banget kanggo heatstroke.


2) Dolanan asu: Bichon, Chihuahua, Pomeranian, Miniatur Doberman, Malta, lsp.

Wong lanang cilik iki cilik lan lucu, lan jumlah olah raga bisa dijaga nganti setengah jam nganti jam saben dina. Kakehan bakal nggawe asu kesel.



Sing duwe asu kudu ngerti yen mlaku-mlaku asu luwih saka olahraga. Mlaku-mlaku asu ora padha karo jogging. We jogging utamané olahraga , nalika lumaku asu ngidini asu kanggo nampa sawetara sing kebak informasi saka raos, ngidini asu nggunakake mripat, kuping, irung lan papat sikil kanggo nindakake sawetara lengkap olahraga . Padha nggunakake mambu kanggo mambu Bau donya lan pertukaran informasi karo asu liyane.

Nalika mlaku asu, mbayar manungsa waé kanggo milih krah asu kualitas apik lan leash. Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, didegaké ing taun 2005. Minangka produsen kondhang kanthi keahlian lan pengalaman ing China. 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa