Layanan
VR

Carane miwiti asuabah-abah/kerahbisnis karo QQPETS


Tren industri pasokan pet

Industri pet tekan tonggak sejarah ing taun 2020, kanthi total dodolan $ 103.6 milyar, sing paling dhuwur ing sejarah, miturut American Pet Products Association (APPA) State of the Industry Report dirilis minggu kepungkur. Iki nambah 6.7% saka dodolan eceran 2019 $ 97.1 milyar. "Kita wis tekan tonggak kritis, ngasilake Dodolan $ 103.6 milyar, "ujare Steve King, presiden lan CEO APPA. 



Penjualan panganan lan pasokan kewan mundhak ing wektu tuku panik COVID wiwit Maret nganti Mei taun kepungkur, nyebabake gangguan rantai pasokan lan laporan kekurangan lan kehabisan saham. Panjaluk terus dhuwur kanggo sisa taun 2020, nanging tuku panik suda lan pasokan normal. Kanthi wong-wong sing mbuwang luwih akeh wektu ing omah karo pets, dodolan aksesoris lan suguhan tetep kuwat. 

Ing temuan liyane saka laporan APPA:

• 47% saka pemilik pet kacarita padha nambah nomer kaping padha tuku produk online.

• Pet khusus lan pengecer sawijining ngalami wutah ngalangi.

• 30% saka pemilik pet ngginakaken liyane kanggo pet / Penyetor pet ing taun kepungkur karo mung 10% ngandika padha nglampahi kurang.



Carane miwiti bisnis produk asu dhewe karo QQPETS?

  1. 1. Rencanakake bisnis sampeyan kanthi apik, mutusake ukuran lan arah pasokan pet

  2. 2. Kirim pesen kanggo kita

  3. 3. Kita bakal ngatur salesperson kanggo nyambung karo sampeyannjamin rincian produk

  4. 4. Sawise konfirmasi rincian produk, kita miwiti produksi, lan banjur ngirim barang menyang panggonan sampeyan ing wektu sing ditemtokake

  5. 5. Mulai adol produk ing saluran sampeyan dhewe


QQPETS Dog Collar Produsen

---Napa sampeyan kudu milih kita kanggo ngembangake bisnis persediaan kewan bebarengan?


Kaluwihan Kita

  •           
    Spesialisasi ing kabeh jinis kalung lan leashes pet, harnesses pet, kerah asu, leashes asu, sabuk asu, collars kucing lan leashes ngrancang, produksi lan Advertisement.
  •           
    Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, manufaktur lan adol sacara sakabehe, kanggo para mitra nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing efisien lan cepet kanggo perusahaan.
  •           
    Kita duwe departemen desain dhewe, bengkel percetakan transfer panas, bengkel sablon sutra sing ramah lingkungan, bengkel tenun lan bengkel kemasan.
  •           
    Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU.
  •           
    Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - apa liwat layanan pengiriman kita dhewe, agen pengiriman klien utawa cara liyane.
  •           
    Ngatur desain dhewe. Tim desain melu wiwit wiwitan proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus sing cocog karo kabutuhan klien.
  •           
    Supaya kanggo sumber produk kualitas dhuwur, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Mutu sing efisien.
  •           
    15 taun OEM / ODM pengalaman


FAQ
  • Q
    Apa aku bisa nggunakake bahan dhewe kanggo produksi?
    Ya, pelanggan bisa nyedhiyakake bahan utawa aksesoris liyane lan kita bakal nggawe produk rampung lengkap kanggo sampeyan.
  • Q
    Apa warna sing bisa dicithak? Apa werna bakal luntur?
    Sampeyan bisa milih warna apa wae saka buku warna Pantone. Yen sampeyan ora duwe, sampeyan bisa hubungi kita, lan aku bakal ngirim versi elektronik kanggo sampeyan. Ora, ora bakal luntur lan bisa dikumbah nganggo banyu adhem. Kita nggunakake teknik canggih khusus kanggo nyetak logo kanthi mesin.
  • Q
    Apa bahan lan aksesoris sing bisa dipilih?
    Ana polyester, nilon, pp, pv, katun, bahan sutra kanggo milih. Ana pancingan carabiner, gesper break-away, D-ring, key-ring, pancingan logam utawa gesper plastik ect. Yen sampeyan pengin aksesoris khusus, hubungi kita, mangga.
  • Q
    Apa logo utawa jeneng perusahaan bisa dicithak ing produk utawa paket?
    mesthi. Logo utawa jeneng perusahaan sampeyan bisa dicithak ing produk sampeyan minangka panjaluk sampeyan, sanajan pola, tembung, situs web, lsp.
  • Q
    Apa paket lan pangiriman?
    Paket massal utawa packing biasa minangka panjaluk sampeyan. Wektu pangiriman kira-kira 7-12 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total). Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, online utawa segara, etc.
  • Q
    Apa istilah pembayaran kanggo biaya sampel lan jumlah pesenan?
    Kanggo sampel, kita nampa pembayaran sing dikirim dening West Union, Paypal. Kanggo pesenan, kita bisa nampa Paypal, Western Union L/C lan T/T.
  • Q
    Suwene lan carane njaluk sampel saka kita?
    1) Yen sampeyan butuh sawetara conto kanggo nyoba, kita bisa ngirim sawetara conto saham kanggo dipriksa. Nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan. 2) Yen sampeyan perlu kanggo sampel adat minangka saben panjalukan, please nyedhiyani kita PDF utawa AI kanggo Nggawe. Sampeyan kudu mbayar barang transportasi conto lan biaya sampel (nalika biaya sampel bisa dibalekake yen pesenan dikonfirmasi). 3) Wektu timbal kanggo nggawe sampel: 1-3 dina 4) Angkutan transportasi conto: barang kasebut gumantung saka bobot lan ukuran kemasan lan wilayah sampeyan.
  • Q
    Apa MOQ lan regane?
    Jumlah cilik bisa kanggo kita pabrik langsung. Rega gumantung saka bahan, ukuran, kerajinan, lan jumlah. Rega bakal luwih murah yen sampeyan butuh liyane. Bebas bae hubungi kita yen sampeyan pengin tuku.
  • Q
    Carane pesen?
    Mangga pesen ing situs kita utawa sampeyan bisa ngirim pesenan tuku liwat Email. Kita kudu ngerti informasi ing ngisor iki kanggo pesenan sampeyan: 1) Informasi produk: Jumlah, Spesifikasi (ukuran, bahan, warna, logo lan syarat pengepakan), Karya Seni utawa Sampel bakal dadi sing paling apik. 2) wektu Delivery dibutuhake. 3) Informasi pengiriman: Jeneng Perusahaan, Alamat, Nomer Telpon, Pelabuhan/bandara tujuan.
  • Q
    QQPETS bisa nggawe gambar desain kanggo kula? Apa gratis kanggo desain?
    Ya, Kita bisa nyedhiyani layanan desain. Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun lan desainer profesional. Kita bisa ngrancang produk pet kanthi desain dhewe minangka panjaluk sampeyan kanthi gratis. ya wis. Iku gratis.





Pabrik Kita





Aja ragu-ragu. Hubungi kita saiki kanggo miwiti bisnis sampeyan dhewe. Nyatane, luwih akeh wong sing tuwuh asu utawa kucing minangka anggota kulawargane kaya Eropa lan Amerika, Jepang. Pets dadi kanca paling apik kanggo manungsa. Wong luwih ngurus pets lan menehi produk lan layanan pet sing paling apik.

Yen sampeyan duwe pitakon, kirim pesen liwatwujud ing ngisor. Kita bakal mangsuli sampeyan ing24 jam.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa