Kabar
VR

Apa sing kudu digatekake nalika nglatih asu

Akeh kanca asring nggunakake sawetara cara khusus kanggo ngukum asu sawise nggawe kesalahan. Iki uga dikarepake. Iku mung sawetara cara sing pancen dilarang. Ayo ngomong sedhela karo sampeyan saiki.

2021/06/16

(sumber:GO FOR PETS)

 Akeh kanca asring nggunakake sawetara cara khusus kanggo ngukum asu sawise nggawe kesalahan. Iki uga dikarepake. Iku mung sawetara cara sing pancen dilarang. Ayo ngomong sedhela karo sampeyan saiki.

1. Off kamar peteng

Sawise asu kewan nindakake kesalahan, akeh sing nduweni bakal milih ngukum dheweke kanthi nutup kamar pet sing peteng. Bener, iki ora bener. Amarga asu iku alamiah wedi peteng. Yen sampeyan ngidini asu tetep ing papan sing surem nganti suwe. Gampang ninggalake bayangan psikologis. Cara sing paling bener yaiku ngipat-ipati langsung liwat tembung utawa nutul sirah kanthi entheng. Paukuman iki bakal luwih efektif. Kamar peteng mati mung bakal nandhang sungkowo. 



2. Resolusi kekerasan

Ing proses ngukum asu, sing paling tabu yaiku nggunakake kekerasan langsung. Ora mung bakal nyebabake karusakan tartamtu ing awak asu, nanging uga bakal nyebabake akeh penyakit mental. Alon-alon asu bakal mulai adoh saka pemilike. Yen kekerasan banget abot, psikologi asu pet bakal dadi luwih kleru lan luwih akeh kesalahane.



3. Teguran sing alus banget

Akeh kanca-kanca sing mikir yen kita ora bisa nggunakake kekerasan marang asu kewan, mula ora apa-apa yen sampeyan kudu lembut lan menegur. kudu dikurangi. Asu kasebut ora ngerti yen dheweke nindakake salah, ora ana pengaruhe. Nalika kita ngukum asu, iku paling apik kanggo njupuk sikap luwih serius, supaya wong ngerti sing prilaku iku salah, lan ora nindakaken maneh wektu sabanjuré.



4. stasiun paukuman kirik

Iki uga minangka cara umum sing digunakake dening akeh wong kanggo ngukum asu, nanging praktik iki dilarang banget. Amarga struktur awak asu iku beda saka kita, yen tetep ngadeg kanggo dangu, iku bakal nimbulaké karusakan ageng kanggo utomo lumbar sawijining. Kajaba iku, ciloko kaya iki ora bisa dibalekake, lan gampang nyebabake cacat liwat wektu. 



5. Mengko paukuman

Ana titik liyane sing kudu digatekake nalika ngukum asu. Dina iki dicritakake, amarga IQ asu kasebut sithik banget lan memorine ora apik. Yen sampeyan ora langsung ngritik sawise nindakake salah, bakal lali sawise sawetara wektu. Ing wektu iki, kritik bakal ora ana pengaruhe, amarga ora ngerti ngendi iku salah.







Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa