Pet Tips
VR

Top 10 asu cocok kanggo buruh kantor

Sawise dina sibuk, buruh kantor bisa uga ora santai nanging kosong nalika mulih. Ngunggahake asu iku pilihan sing apik, nanging asu apa sing cocok kanggo buruh kantor? Pets sing dikembangake dening buruh kantor kudu diurus, lan kita ora duwe wektu akeh kanggo dolanan. Aku ngetung sepuluh jinis asu sing cocog kanggo buruh kantor.

2021/06/15


1.Miniatur Schnauzer Kab




Penampilan Mini Schnauzers banget khas, padha kuwat lan "kotak". Miniatur Schnauzers duwe jenggot dawa, alis, lan wulu wulu ing sikile. Dheweke duwe wulu sing dawa lan kandel, sing ndadekake dheweke katon kaya asu pet sing disimpen ing omah. Mini Schnauzer dikenali dening American Kennel Club mung telung werna, ireng, mrico lan salaka ireng. Schnauzer miniatur minangka asu terrier sing kuwat lan lincah. Iku padha karo relatif cedhak, schnauzer standar, ing wangun umum, lan nduweni pribadine lincah lan aktif padha. 


2.Australian Silky Terrier



Ceria lan sregep, kadhangkala nakal, cocok banget kanggo dadi pendamping manungsa. Asu iki nduweni ciri-ciri terrier sing energik lan tegas dhewe. Silky Terrier iku lucu, ceria, lan pinter. Nalika wong liyo nyedhaki, bakal waspada. Iki minangka pengawas utawa asu kulawarga sing cocog kanggo warga kutha. Cocog banget kanggo ngiringi wong tuwa lan bocah-bocah, cocok kanggo buruh kantor lan mundhakaken apartemen. 


3.Pug


Pug, asli saka China, nengsemake lan elegan. Ing pungkasan abad kaping 14, kanthi resmi dijenengi "Pug" lan tegesé "palu", "badut", irung singa, utawa monyet cilik. Pugs minangka jenis cilik sing apik lan lucu. Dheweke ora butuh olahraga utawa trimming rambut biasa, nanging butuh kanca. Penampilan luwih keriput, lan mlaku kaya petinju minangka ciri. Ngginakaken suwanten ambegan gremengan saha suwanten jaranan minangka sarana komunikasi. Ing wektu sing padha, asu iki nduweni kapribaden sing apik lan resik, ciri-ciri kasebut dadi alasan kenapa dheweke seneng banget. 


4.Bichon Frize


Asu ngrangkul apik banget. Saka abad kaping 13 nganti abad kaping 14, ana jenis asu sing padha karo wujud saiki. Iki asline luwih apik saka asu asli Kapuloan Canary ing wilayah Spanyol. Para leluhure duwe turunan saka harrier banyu lan apik amarga pengaruh asu pulo Malta lan poodle. Ditresnani dening kelas ndhuwur, ing abad kaping 16 wanita bangsawan siram asu iki karo wangi lan bathed karo asu iki. 


5.Shih Tzu


Asalé saka China, asalé ing abad kaping 17, umumé dhuwuré 25-27 cm ing pundhak, bobote 5-7 kg, umur 12-14 taun, asalé saka Tibet, disimpen ing candhi lama minangka pengawas. Manjushri, dewa lama ngajar lan takon, asring nggawa asu cilik sing malih dadi singa. Lhasa Tibet, sing katon kaya singa, dianggep raket banget karo singa. Digawa menyang Eropa ing taun 1908, lan Klub Shih Tzu diadegake ing Inggris ing taun 1935. Ing taun 1969, Amerika Serikat ngakoni macem-macem iki lan ndhaptar. Shih Tzu rambute luwih dawa lan mbutuhake dandan sing kerep. 


6.Poodle


Poodle dipérang dadi telung jinis: jinis standar, jinis mini, lan jinis dolanan miturut standar AKC miturut ukuran awak. Poodle nduweni temperamen sing unik lan wangun sing bisa diganti, sing wis menangake atine akeh wong lan menehi kesan sing ayu lan pinter. IQ saka poodle padha karo bocah papat utawa limang taun. Baleni instruksi anyar kaping lima, lan bakal ngerti makna lan gampang ngelingi. Nalika master menehi pesenan, padha duwe 95% kasempatan kanggo netepi. 


7.Cina Shar-Pei


Shar-Pei minangka jenis asu kuna saka China kidul. Jeneng kasebut asale saka jas sing angel. Iku salah siji saka anakan asu paling larang regane ing donya. Shar-Pei nduweni kulit kerut lan kendur lan watek alus. Dheweke tau dadi asu mburu sing apik banget. Sawise budidaya lan dandan kanthi ati-ati kanthi jangka panjang, kanthi penampilan sing langka lan kapribaden sing unik, dheweke dadi asu pendamping modis sing paling disenengi ing donya. Shar-Pei minangka asu sing waspada, ukuran medium lan profil persegi. 


8.wong Malta


Dhuwur asu Malta yaiku 20-22 cm, bobote 2-3 kg, lan umure 13-15 taun. Iki minangka jenis asu paling tuwa ing Eropah. Iki asli saka pulo Malta, wilayah Inggris ing Mediterania, lan dijenengi miturut jeneng kasebut. Asu Malta duwe sejarah meh 3.000 taun. Ing jaman kuna, iki disenengi dening para wanita kanthi postur sing mulya lan elegan. Ing kerajinan lan karya seni sing ana ing pesisir Mediterania, gambar seni asu Malta sing kaya urip asring katon.  Asu Maltese minangka asu cilik sing lembut, pets kanggo kabeh kulawarga. Dheweke nduweni perasaan sing jero kanggo pemilike, banget musuhan karo wong liya. Nduweni temperamen lucu, kadhangkala pranks, lan banget pribadi. Sampeyan bisa kanthi aman ngidini dolanan karo bocah-bocah. 


9.Cardigan Welsh Corgi


Ana rong jinis Welsh Corgi: Cardigan Welsh Corgi lan Pembroke Welsh Corgi. Iki minangka salah sawijining spesies angonan sing paling tuwa. Dibandhingake loro, Pembroke Corgi nduweni wangun awak sing luwih cendhek, balung sikil sing luwih lurus lan luwih entheng, lan Welsh Corgi nduweni tekstur sing luwih apik ing mburi. Nanging ing babagan temperamen, Pembroke Corgi katon gelisah lan gampang gelisah, ora gampang dijinakkan kaya Cardigan Welsh Corgi. Saka Richard I ing abad kaping 12 nganti Ratu Elizabeth II, Corgi tansah dadi pet kulawarga kraton Inggris. Proporsi profil sisih kabeh awak yaiku dawane luwih gedhe tinimbang dhuwure. Buntute sithik banget lan mirip karo buntut rubah. Kesan sakabèhé yaiku: asu cilik sing ayu, kuat, kacepetan lan daya tahan sing apik, struktur sing kuwat, nanging ora kasar. 


10.Papillon


Papillon dijenengi saka rambut dawa ing kuping sing ngadeg jejeg, kaya kupu-kupu sing nari. Dhuwur 20-28 cm, bobote 2-5 kg, umure 10-14 taun. Asalé ing abad kaping 16, asli saka Spanyol, iku salah siji saka varieties paling tuwa ing Eropah. Papillon uga dikenal minangka "Asu Pamburu Bajing". Iki dijenengi sawise buntut sing diangkat menyang mburi kaya bajing. Sing paling khusus babagan dheweke yaiku kupinge sing gedhe lan bentuke cilik, mula dheweke ditresnani dening akeh wanita sing seneng kaendahan. Dheweke nduweni pribadine nengsemake, kandel lan fleksibel, lan gampang kanggo pendekatan, anget lan docile kanggo pemilik, nanging banget eksklusif, lan bakal cemburu saka pihak katelu. 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa