Tips Pet
Vr

Apa sing kudu ditindakake yen asu kasebut nolak nganggo leash?

Apa sing kudu ditindakake yen asu nuduhake resistance nalika nganggo leash?

Kepiye nyritakake sebabe asu ora gelem nyandhang bocor?

Minangka master, kita kudu sabar karo asu.

Ayo goleki babagan carane nggawe asu kanthi tentrem nganggo leash.

2021/06/07

 Asu kasebut nolak lan ora mlaku sawise nganggo leash bisa uga amarga asu ora seneng karo leash bakal dibungkus gulu. Bisa uga amarga asu ora gelem metu. 

Minangka pamilik, kita kudu mbedakake kanthi cetha kenapa asu ora gelem nganggo leash. Umume asu bakal nolak nalika nyandhang bocor lan kolar kaping pisanan. Kita kudu sabar karo asu amarga asu gratis lan nengsemake alam lan ora seneng karo alangan. 


Alasan Napa Asu Tolak karo Leashes

1. Aja seneng leash lan kerah ngubengi gulu. 

Sampeyan bisa uga manawa kerah sing diwatesi digunakake sing nggawe gulu asu kasebut ora kepenak. Ukuran kerah sing bener kudu sawise asu nganggo krah, kita isih bisa tekan rong driji. 

2. Aja pengin metu

 Umume asu seneng metu lan njelajah, nanging kadang asu bisa uga ora pengin metu. Nalika asu ora gelem metu, bakal nuduhake kekarepan kanthi nolak nyandhang bocor. 

3.tires muter lan ora pengin pindhah.

Biasane sawise muter ing njaban ruangan, nalika asu kasebut kesel, dheweke bakal ora gelem mlaku-mlaku, mula ora nolak prentah kanggo ngindhah leash.

4. Ana bebaya ing ngarep, asu kasebut wedi banget.

Biasane kedadeyan ing njobo. Nalika asu kasebut rumangsa yen ana bebaya, bakal nolak supaya tumpukan tali kasebut. 

5.Pradal sing duwe bebaya utawa kahanan khusus. 

Bisa uga kanggo ngelingake sing duwe yen ana bebaya utawa kahanan khusus ing ngarep, kudu ati-ati. Pangrungu lan mambu asu ora luwih unggul kanggo manungsa. 


Solusi kanggo asu nganggo tahan kanggo nolak

1. Sampeyan perlu kanggo asu kasebut kanggo adaptasi karo bocor asu, dadi kenal karo asu, lan kekarepan kanggo nolak bakal dikurangi. 

2. Sampeyan bisa nggunakake jajanan utawa dolanan kanggo nggodho asu lan ngalihake perhatian asu.

3. Yen asu kasebut wedi karo kahanan khusus, dianjurake kanggo njupuk asu supaya ora medeni asu kasebut. 

4. Yen asu kasebut nolak, sing duwe bisa nyuwil lan nyegerake sirahe asu lan bali kanthi mboko sithik ngilangi kuatir asu.


Cara kanggo ngindhari asu ngagem

1. Nalika asu kasebut nganggo bocor sepisanan, pemilik bisa menehi hadiah kanthi jajanan utawa dolanan supaya asu ngerti yen pancen bener. 

2. Asu kasebut bisa nolak bocor asu amarga pra-latihan ora rampung nalika sesambungan karo bocor asu. Sampeyan bisa nglatih asu kanggo nyandhang kanthi rinci kanthi cepet, lan sampeyan bakal nyegah tahan ing tahap mengko.

3 .. Yen asu ora seneng utawa ora pengin mindhah, sing duwe saran supaya ora meksa ora meksa asu kasebut kanggo nyandhang bocor. Meksa bakal nyebabake asu kasebut luwih nesu karo kabeh, mula bakal luwih tahan kanggo nggawa leash. 


Yen asu kasebut nganggo bocor sepisanan, bakal luwih gugup. Sampeyan kudu adaptasi lan nerangake kanthi alon-alon kanggo asu supaya asu bisa sinau lan adaptasi. Dadi over-kuatir bisa nyebabake asu kasebut ngusir bocor. 

Leashing yaiku pelatihan, sadurunge sepur sampeyan, asu cepet bisa adaptasi. 


Ing wektu sing padha, pilihan leash lan kerah asu uga penting banget. Yen asu nganggo bocor asu ing wiwitan, kita bisa milih sawetara gaya kolar lan bocor asu. Ing kene aku nyaranake pesawat kerah asu ikiQqpets. 




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa