Pet Tips
VR

Napa asu kudu diikat tali nalika mlaku-mlaku?

Kita kudu krungu kaping pirang-pirang yen nalika metu karo asu, asu kudu diikat ing tali! Nyatane, tali kasebut ora dadi larangan kanggo asu kaya sing dipikirake sawetara pemilik. Iku simbol breeding asu beradab, lan iku uga sabuk safety kanggo asu ing panggonan umum!

2021/06/04

 Kita kudu krungu kaping pirang-pirang yen nalika metu karo asu, asu kudu diikat ing tali! 

Ana sawetara pamilik sing ora setuju karo leash asu, padha duwe macem-macem alasan kanggo mbantah leash kanggo asu. Sing paling umum yaiku "Asuku manut, lan aku bakal bali sanalika aku nelpon" lan "Asu kasebut kudu ora dikepengini. Leashing mung bakal nggawe ora nyaman."

Sawetara pamilik bakal nggunakake "Asuku ora seneng tali, lan dheweke ora bakal ngetutake dheweke" minangka alesan. 

Nyatane, tali kasebut ora dadi larangan kanggo asu kaya sing dipikirake sawetara pemilik. Iku simbol breeding asu beradab, lan iku uga sabuk safety kanggo asu ing panggonan umum!




Apa sampeyan ngerti pentinge asu kanthi tali?


1. Nglindhungi safety saka asu

Panggonan umum duwe openness kuwat, lan wong lan iku katon ing lingkungan iki asring acak. Iki bener sanajan ing panggonan sing sampeyan mlaku-mlaku saben dina.

Asu asring banget kepengin weruh barang-barang anyar nalika mlaku-mlaku, lan dheweke pengin mambu lan ngrasakake apa wae sing dideleng. Ana sawetara faktor sing ora aman. Tali asu bisa mesthekake yen pemilik bisa ngawasi prilaku asu lan tetep adoh saka "zona bebaya." 

Asu sing ora ana ing tali ngadhepi ancaman keamanan liyane saka kendaraan ing dalan. Sawetara sighthounds lan retriever kasengsem banget ing obyek obah, lan utamané kaya nguber kendaraan. Nanging ing proses ngoyak iku rawan banget kanggo kacilakan lalu lintas. 




2. Ngontrol sawetara prilaku asu sing ora bener lan ngormati hak wong liya supaya ora diganggu asu.

Asu bisa uga duwe prilaku sing ora cocog ing njaba, kayata gelut, mbuwang wong, kencing ing papan sing isin, lsp. Ing papan umum, saben wong nduweni hak dhasar kanggo ora kena pengaruh wong liya. 

Mungkin sing duwe mikir yen asu kasebut nuduhake karukunan kanthi mlumpat ing wong. Nanging ing mripate wong liyo, prilaku kaya iki uga katon ora ramah. 



3. Aja kesasar asu

Ing kabeh kasus mundhut asu, mundhut paling umum amarga ora disambungake menyang leash. Akeh sing nduweni bakal angen-angen sing asu banget manut, "Anggere aku nelpon, iku bakal bali." Nanging nyatane, asu bakal ngalami macem-macem "godaan" ing lingkungan njaba. Kadang iku panganan, kadhangkala beda wong, lan kadhangkala mambu. 

Utamane ing periode estrus saka asu, ambune asu wadon ing estrus ora bisa ditolak kanggo asu lanang. Swara sing nduweni bakal katon ora nyenengake ing ngarepe "godaan" kasebut. 



Pungkasan, kanggo safety asu lan supaya ora kacilakan sing ora bakal kedadeyan, priksa manawa tali asu kasebut dipasang!


QQPETS tali asu, 15 taun pengalaman manufaktur produk pet. Kualitas apik lan rega murah, saben pemilik asu pantes. 




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa