Kabar
VR

Sawetara trivia menarik babagan asu

Senajan kita wis urip karo asu kanggo dangu, kita bisa uga ora bisa kanggo kebak ngerti apa kedados karo asu. Dina iki aku bakal nuduhake sawetara trivia babagan asu. Ing wektu sing padha, aku bisa ngerti liyane menarik bab asu kanggo nambah pangerten antarane sampeyan lan asu.

2021/05/31

 Senajan kita wis urip karo asu kanggo dangu, kita bisa uga ora bisa kanggo kebak ngerti apa kedados karo asu. Dina iki aku bakal nuduhake sawetara trivia babagan asu. 


1.Cetak irung saben asu iku unik, kaya sidik jari manungsa. Yen noseprint asu bisa diidentifikasi ing mangsa ngarep, kemungkinan asu kesasar bisa dikurangi.


2.Asu ngangkat sikil lan pipis nduweni makna sing dominan. Akeh wong sing nganggep yen asu ngunggahake sikile kanggo ngubur supaya kepenak lan karesikan. Nyatane, mundhakaken sikil nalika asu pipis bener tegese dominasi. 


3.Asu duwe kemampuan miskin kanggo ngenali obyek statis, nanging ing kahanan dinamis, kacepetan reaksi kaping papat saka manungsa. Mulane asu kasebut bisa nyekel bal sing dibuwang dening pemilike.



4.Asu ora seneng dirangkul, utamane sing duwe pengalaman urip ing njaba ruangan. Amarga ing jagad asu, nyelehake anggota awak ing kewan liya tegese nguwasani. Nanging ing ngarepe sing duwe, dheweke gelem nampa kontrol sampeyan. 


5.Asu duwe kawruh winates ing werna lan mung bisa ndeleng sawetara werna prasaja, kayata ireng, putih, abu-abu, biru, kuning, etc. Dadi ing jagad asu, angel mbedakake barang kanthi warna. 


6.Saliyane irung teles asu minangka tandha kanggo ngenali manawa dheweke sehat, uga bisa nyerep tetesan mikro sing mambu kanggo mbantu asu ndeteksi bau.



7.Asu duwe eling otonom. Kadhang nalika dolanan ing njaba, asu kasebut ora nuruti sampeyan. Kemungkinan banget dheweke ngira saran sampeyan ala banget lan sengaja ora manut. Yen padha mikir pesenan sampeyan salah, dheweke bakal ditolak. 


8. Manungsa lan asu iku mung kewan sing ngerti yen dheweke bisa nemokake pitunjuk ing mripat saben liyane. Lan asu mung nindakake iki kanggo manungsa, apa ora rada gaib?


9.Asu bisa mbuwang 70% banyu saka rambute awak sajrone 4 detik. Tornado asu teka. 


10.Asu iku salah siji saka sawetara jalmo sing "neoteny". Padha bisa nahan ciri-ciri bayi nganti diwasa lan malah tuwa. 


11.Asu tenan bisa ngerti kasusahan, lan iki kemampuan kanggo pemilik bakal dikuwati 5 kaping. MRI nuduhake yen nalika asu nanggapi tangisan manungsa, bagian otak sing diaktifake padha karo kanca-kancane sing nangis. 


12. Asu bakal bungah amarga katon apik, lan bakal ilang amarga ora apik. Supaya sampeyan bisa milih sawetara bandana asu apik-looking utawa aksesoris cilik kanggo asu.



13.Bojo kewan tapel wates sing wis dilatih bisa ngapalake jeneng atusan dolanan lan ngerteni siji-sijine miturut kabutuhan manungsa. IQ iku dhuwur tenan. Nanging sing duwe biasane pengin dheweke nindakake instruksi, aku wedi yen ora ana cemilan (kayata dendeng pitik) sing pancene ora bisa.


14.Asu akita luwih apik ngrusak prabot tinimbang husky. Asuransi omah Jepang kalebu karusakan pet. Nanging yen sampeyan duwe asu Akita ing omah, perusahaan asuransi ora bakal nampa. Senajan Akita katon lucu, nanging luwih pinter tinimbang Husky nalika ngrusak omah. 




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa