Kabar
VR

Apa masalah karo mlaku asu ing wayah wengi? Yen sampeyan pengin mlaku asu ing wayah wengi, sampeyan kudu nindakake iki.

Mpemilik asu ost pengabdian kanggo bisa paling dina. Dadi apa sing kudu digatekake? Kanggo ngindhari sawetara masalah sing ora perlu.

Ayo dadi pirembagan bab apa sing kudu kita tindakake yen kita arep mlaku asu ing wayah wengi.

----QQPETS.COM

2021/05/22

 Amarga kerja, umume pamilik asu ngupayakake kerjane saben dina. Mung sawise rampung karya dina, pemilik duwe wektu luang sethitik kanggo nglampahi wektu karo asu. Nanging, sawise peteng, bakal nggawa luwih akeh masalah lan tantangan sing luwih gedhe kanggo pemilik asu. Amarga mlaku-mlaku asu ing wayah wengi pancen ora prasaja. Kanggo njamin keamanan pemilik lan asu, dina iki kita bakal ngomong babagan persiapan apa. minangka nduweni, apa sing kudu kita tindakake yen kita arep kanggo lumaku asu ing wayah wengi. 




Apa premis sing kudu kita lakoni?

Tali asu

Iki perlu ora ketompo nalika njupuk asu metu kanggo mate. Nanging ing wayah wengi, jaminan keamanan iki dadi luwih penting. Mripat asu luwih apik tinimbang mripat manungsa. Nalika mlaku-mlaku asu ing wayah wengi, asu asring mlayu amarga memangsan sing ora bisa ditemokake manungsa. Supaya asu kasebut ora ilang kanthi cepet, luwih becik nyelehake tali ing asu kasebut. 

Shorten tali

Ing wayah wengi, sesanti manungsa banget ditindhes. Yen kita nyeret tali dawa ing pemandangan peteng, iku gampang kanggo trip wong liya utawa twine alangan ing pinggir dalan. Ing kasus apa wae, ana masalah sing ora perlu. Shortening dawa tali bisa rampung supaya masalah iki. 



Aja nganggo sandhangan peteng

Mesthi, ora ana cara kanggo ngganti warna asu, nanging manungsa bisa ngganti sandhangane. Ing lingkungan peteng, yen sampeyan nganggo sandhangan peteng, sampeyan bakal ndhelik ing wayah wengi. Iku angel kanggo wong utawa kendaraan liwat kanggo nggoleki sampeyan. Supaya aman, sugih padhang.

Mlaku-mlaku ing papan sing padhang

Yen sampeyan tansah duwe lampu ing rute lumampah, asu mlaku bakal gampang banget. Mesthi, tujuan paling penting saka pangeling iki yaiku kanggo njamin keamanan pemilik asu lan asu kasebut. Aja ngarep-arep asu bakal nglindhungi sampeyan kanthi apik. Sawise kabeh, umume asu sing digedhekake ing kutha yaiku asu cilik lan medium, sing bisa uga ora bisa ngalahake wong diwasa. Kanggo alasan safety, pilih rute mlaku asu kanthi ati-ati.



Apa barang sing disaranake nalika mlaku-mlaku ing asu ing wayah wengi?

Barang reflektif

Ora mung sandhangan reflektif ing pemilik, nanging uga sabuk reflektif utawa kerah ing awak asu. Utamane kanggo asu warna peteng, barang kasebut penting banget. Rambute sing peteng luwih apik kanggo nyampur ing wayah wengi. Lan kita kudu nindakake iku kanggo nggawe wong munggah maneh dadi conspicuous. 

cahya

Kita bisa mikir babagan iki lan supaya tali asu dadi sumber cahya. Ora mung bisa mbantu pemilik madhangi dalan, nanging uga bisa ngelingake asu sing arep dituju.






Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa