Pet Tips
VR

Sepuluh tips menarik babagan asu

Asu iku kanca paling apik kanggo manungsa. Akeh wong wis duwe asu dhewe. Ana akeh kawruh menarik babagan asu. Ayo kula nuduhake sepuluh tips menarik babagan asu. Njupuk pangerten jero babagan elf cilik sing lucu iki.

QQPETS




2021/05/20
  1. 1.Asu duwe organ sensori sing padha karo sidik jari manungsa. Iku garis ing irung teles asu. Padha uga bisa muter peran ing pangenalan.

white dog walk in the snow


2. Apa sampeyan seneng ngelus asu? Iki minangka pakulinan sehat sing apik. Amarga jarene ngelus-elus asu bisa ngedhunake tekanan darah. Dadi petting asu luwih ora mung bisa nambah raos, nanging uga ningkatake kesehatan fisik.

feed dog


3. Asu bisa sinau nganti 250 tembung lan sadurunge nyeret liwat latihan, count kanggo 5 lan uga nindakake petungan matematika prasaja. Umumé, IQ asu diwasa padha karo bocah umur 2 taun.

happy smile dog

4. Aja nganti asu pipis ing omah, amarga cipratan asu iku korosif. Dicritakake manawa tiang lampu dalan ing Kroasia karat dening urin asu.



5. Asu bisa ndeleng luwih akeh ing wayah wengi tinimbang manungsa.

dog and human at night


6. Jenis asu kanthi tingkat pakan paling dhuwur ing donya yaiku Labrador, amarga diakoni minangka jenis asu sing paling apik.



7. Asu sing paling "ngomong" yaiku Beagle, lan sing bisa ngunggahake Beagle kabeh apik-apik.



8. Nalika asu lair, dheweke ora duwe pangrungu lan sesanti, lan ora duwe untu.



9. Asu paling dawa ing donya urip 348 sasi, padha karo 203 taun urip manungsa.


dog leash on dog


10. Nalika pooping, asu seneng narik garis magnet lor-kidul bumi. Dene ngapa? Kita uga ora ngerti. Asil riset ilmiah.







Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa