Kabar Perusahaan
VR

2021 Guangzhou China Pet Fair Pameran

2021 China Pet Fair dianakaké ing Guangzhou. Ana luwih saka 3.000 merek sing melu pameran kasebut.

Pameran CPF Guangzhou wis dadi salah sawijining platform bisnis internasional sing paling penting kanggo industri pet ing saindenging negara.

QQPETS mundak akeh karo sampeyan. Nyedhiyani produk lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan.




2021/05/18

 2021 Guangzhou China Pet Fair Pameran


  2021 China Pet Fair dianakaké ing Guangzhou. Ana luwih saka 3.000 merek sing melu pameran kasebut.  Dianakaké ing rong aula pameran kanthi total 60.000 meter persegi. Ana uga puncak dhuwur, ceramah barang garing, pertandingan klasik pet, kegiatan pet lucu, lsp. Ing kene sampeyan ora mung bisa ndeleng produk pet saka macem-macem merek, nanging uga krungu nuduhake kawruh ing industri. 

  Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd.ditemokake ing taun 2005. Dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong. Minangka pabrik langsung sing kondhang ing China, perusahaan kita duwe keahlian lan pengalaman sing jero. Kita terus maju lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Adil kita "kualitas apik kanggo kaslametané, apik iman kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".


Pameran Pet Fair China:

  Ing Juli 2015, CPF kasil nganakake pameran Guangzhou pisanan. Sawise papat pameran sukses ing Guangzhou, Pameran CPF Guangzhou wis dadi salah siji saka platform bisnis internasional paling penting kanggo industri pet ing saindhenging negara.Liwat pameran kasebut, perusahaan pameran ora mung bisa sesambungan karo distributor, toko pet, lan rumah sakit saka kabeh negara, nanging uga akeh panuku profesional saka macem-macem negara, supaya bisa mbukak saluran internasional sing luwih apik kanggo akeh perusahaan.


Wektu

      2021/05/14-2021/05/16 


Booth kami:  C56


Lokasi CPF Guangzhoun:  


      Balai Pameran Pusat Perdagangan Dunia Poli Guangzhou


Pameran QQPETS sadurunge:




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa