Pet Tips
VR

Cara milih dolanan lan pasokan sing tepat kanggo asu sampeyan

Ing ngisor iki sawetara pertimbangan nalika milih dolanan lan pasokan kanggo asu kewan. Milih persediaan lan dolanan sing tepat bisa nyegah kewan saka kacilakan. QQPETS, ngurus pets sampeyan. Sugeng rawuh kanggo komunikasi karo kita.





2021/05/11

Cara milih dolanan lan pasokan sing tepat kanggo asu sampeyan


Pilihan saka bahan

  Dolanan digawe saka macem-macem bahan lan duwe daya tahan sing beda. Dadi, sadurunge sampeyan tuku dolanan lan pasokan kanggo pet, Sampeyan kudu ngerti kabiasaan nresep pet kanggo milih dolanan lan pasokan sing awet kanggo dheweke.

  1. Dolanan kewan polietilen alus kaya dolanan lateks lan digawe ing macem-macem warna. Malah ana sing njerit-njerit, sing ndadekake dolanan kasebut luwih menarik. Dolanan iki umume cocok kanggo asu sing ora duwe kebiasaan nresep agresif.


dog


  2. Dolanan pet karet lan nilon luwih awet saengga cocog kanggo asu kanthi kebiasaan nyenyet. Dolanan jinis iki asring ana bolongan, sing luwih menarik nalika asu lagi dolanan lan nresep.


puppy


  3. Dolanan tali umume digawe saka bahan nilon utawa katun, saengga cocok kanggo asu kanthi kebiasaan nyenyet. Utamane migunani kanggo asu sing seneng game seret, lan tekstur iki uga nyumbang kanggo kesehatan untu asu.

 

dog



Jinis sakaasu

Sawetara dolanan bisa uga cocog kanggo kirik. Nanging nalika kirik tuwuh, bisa uga katon luwih cilik. Dolanan cilik kayata bal karet cilik bisa diuntal dening asu sing wis diwasa utawa macet ing tenggorokan.Mulane, pecahan dolanan lan dolanan sing sobek kudu dibuwang. Asu medium lan gedhe kaya huskies lan retriever emas kudu menehi perhatian luwih akeh babagan iki. 

Sanajan kewan kasebut ora sengaja ngulu dolanan cilik, aja gupuh lan langsung dikirim menyang rumah sakit hewan. Nalika nemoni kahanan dadakan pet, sing paling penting yaiku  tetep tenang lan njaluk bantuan saka wong sing profesional.

 


Kerah asu lan tali

  Kucing lan asu duwe sejarah dawa urip ing alam bébas, padha duwe alam sing ngumbara. Kanggo safety, pemilik luwih apik sijine kerah lan tali kanggo wong-wong mau. Ing toko pet, sampeyan bisa nemokake kerah lan tali sing digawe saka logam, nilon, lan poliester. Logam kasebut kuwat lan awet lan regane paling murah nanging logam bakal nggawe kewan sampeyan ora kepenak. Disaranake milih kalung lan leashes asu nilon lan poliester. Rega cukup, entheng lan nyaman. Ing wektu sing padha, kita kudu milih pabrikan pasokan pet sing tepat. Kanggo ngindhari kacilakan kanthi tuku kerah lan leashes sing luwih murah.

  QQPETS minangka produsen kalung asu lan kalung sing unik, duwe macem-macem kalung asu sing lucu. Konsep produk QQPETS: Kualitas berlian prestasi profesional. Apa kerah asu leashes harnesses pabrik& Produsen produk pet - panyedhiya pakar pasokan pet khusus. Gawe kerah asu lan produk leashes paling apik kanggo asu.


best dog collar and leash




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa