Produk
Vr


Fesyen Multicolor Polyester Multicolor / Collar Dog Werna Lan Setel Leash /Qqpets



Polyester Multicolor/Solid Color Dog Collar And Leash




Fashion, Apike, Werna !!!


Gaya klasik kanthi unsur gradrent modis. Selaras karo tren produk kewan wong enom.


Werna sing cerah bisa nggawe sampeyan ngadeg nalika metu nganggo asu.


 Werna sing mili disusun ing kerah.


Cocog kanggo asu kabeh nada lan jinis kulit.






Polyester Multicolor/Solid Color Dog Collar

Fitur saka kolar / leashes / abah / abones:


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Void materi sing apik banget nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan kanggo ngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu / abuh






Polyester Multicolor/Solid Color Dog Collar details

Kabeh bahan bocor Dodo / Kolar Dog / Collar Dog kanthi standar kanggo Eropa standar.


Ngatur desain sampeyan dhewe. Tim desain kasebut diwiwiti saka wiwitan proyek kanggo njamin produk sing paling apik sing cocog karo kabutuhan klien.


Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - apa layanan pengiriman dhewe, agen klien utawa cara liya.


Bahan nilon nggawe kerah lancar lan tahan lama.


Sampeyan bisa menehi warna favorit sampeyan ing kerah / leash.



Polyester Multicolor/Solid Color Dog Collar And Leash real show
Polyester Multicolor/Solid Color Dog Collar And Leash display


QQPETS dog collar and leash manufacturer         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora cocog, kita nawakake layanan pangaturan khusus sing paling apik.
Kepiye cara kita ketemu lan netepake Gogal
Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kita lakoni yaiku rapat karo klien lan ngobrol karo tujuan ing proyek ing ngarep proyek.
Sajrone rapat iki, aja lali komunikasi ide sampeyan lan takon akeh pitakon.
Disaranake
Kabeh padha diprodhuksi miturut standar internasional sing stricest. Produk kita wis entuk sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
  • Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus
    Bungee Mobil Bungee Mobil Bungee khusus
    Bahan poliester alus lan stripe reflektif, alus lan tahan lama. Lan sampeyan bisa ngatur warna lan ukuran.Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU.Leash mobil kursi mobil spring bisa njaga asu sampeyan kanthi aman nalika lagi nyopir.
  • Termenung Dog Collar QQPETS Produsen 8G10
    Termenung Dog Collar QQPETS Produsen 8G10
    The free sample1, Kita bisa sumber kita siap-digawe krah asu lan sampel leash free;2, Yen perlu asu krah packaging karo logo, daya sampel needed;3, Dog krah sampel packaging mimpin: 3-5days, gumantung cara print;4, Dog krah packaging bakal refundable miturut urutan qty.
  • Nylon Printed Custom Dog Collar QQPETS Produsen 8G11
    Nylon Printed Custom Dog Collar QQPETS Produsen 8G11
    Professional asu krah account Manufaktur (QQPETS), specialized ing collars asu adat, inquire saiki!
  • Produsen Belang Belang Bakar Grosir
    Produsen Belang Belang Bakar Grosir
    Produsen Du Sabuk LEASH, rincian babagan mobil Belt Belting Belt ing QQPets.com, njaluk takon!Bocor asu sabuk sabuk langsing dhuwur, qqpet khusus ing pasokan asu, hubungi kita!Kita ndhukung OEM lan ODM !!
  • Kolar Asu Stripe berwarna Petah, Grosir Kolar Nylon Refleksi
    Kolar Asu Stripe berwarna Petah, Grosir Kolar Nylon Refleksi
    Sampel gratis1, kita bisa nyedhiyani kerah asu siap-siap lan sampel leash kita;2, yen sampeyan butuh kemasan kerah asu nganggo logo, pilih Jumlah sing dibutuhake;3, Bungkusan Bungkus Dog Sampel Dog Short Time: 3-5 dina, gumantung saka metode cetak;4, Bungkusan Kolar Dog bakal dibalekake miturut pesenan Qty.
  • Grosir Asu Mewah lan Kolar Ikatan Kanthi Rega Apik - QQPets
    Grosir Asu Mewah lan Kolar Ikatan Kanthi Rega Apik - QQPets
    QQPets Grosir lan Collar Daging lan Kolar Set kanthi rega apik - QQPets, pabrik lan pembangunan, Pembangunan lan adol kanthi cekap lan cepet kanggo perusahaan.
  • Grosir Kedalit Polyester Pet Polyester Pet lan Leash Leash
    Grosir Kedalit Polyester Pet Polyester Pet lan Leash Leash
    Nggolek Gradient Om Werna Polyester Pet Werna lan Leash Leash? Details Werna Warna lan Leash, ing QQPets.com, hubungi kita!OEM / ODM Pabrik Leash Leash Produsen, takon saiki!Kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam.
  • Desain Corak Corak Custom karo Abang Mesin Peth Breath
    Desain Corak Corak Custom karo Abang Mesin Peth Breath
    Pola adat OEM Breathable Mesh Produsen Harness Dog Peth, rincian babagan set asu, pola pola khusus dening QQPets. Entuk pitakon!Set supplier setin asu berkualitas tinggi, QQPets khusus ing pola pola dodo campuran wis tuku akeh. Hubungi kita!
chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa