Collar Asu Nylon
Vr

QQPets Kolar Asma QQPets Kanthi Materi empuk Neoprene/ Qqpets


4 kinds of pet products in QQPETS




Wiwit taun 2005, kabeh kanggo sampeyan lan anak kirik!


Guangzhou Qqpets Pet Products Co, Ltd ditemokake ing taun 2005.


Kita ngurus pets sampeyan nalika njobo.


Bocor asu yaiku bocor urip, kita ngarep-arep nggawe produk sing marem.


Kita nampa kabeh jinis kustomisasi kanggo kolar dhasar iki.


Yen sampeyan duwe ide. Sugeng rawuh kanggo informasi luwih lengkap.




dog collar details
Item:Kolar Asu Werna Murah Nylon.
Jeneng merek:Qqpets
MOQ:50pcs.
Werna:Pantone.
Wektu Pangiriman:2-4 dina.
Pameran:Interzoo, Orlando Global Pet Expo, Pet Fair Asia.



3 kinds of color dog collar

Kaluwihan kita

Kanthi pirang-pirang pengalaman ekspor bebarengan karo layanan sing apik, lan layanan sing kompetitif, QQPets wis menangake kapercayan lan dhukungan pelanggan.

1). 11 taun pengalaman.

2). Pitakon sampeyan sing ana hubungane karo produk utawa rega bakal dijawab ing 12 jam. 

3). Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise berkualitas tinggi. Staff kita mesthi ana ing kene, siap ngladeni sampeyan. Sampeyan bisa hubungi kita karo pitakonan apa.

4) .Prection saka area dodolan, ide desain lan kabeh informasi pribadi. 

5). Nyedhiyani layanan OEM / ODM Paling Dhuwur.

6). Cepet lan ing kiriman wektu.

7). Rendah moq lan ndhukung batch campuran.

8). JAMINAN JAMINAN: Kabeh bahan webs kanthi ketat miturut standar Eropa.

9). Bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan ( Bisa digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna sing beda).


model dog wear blue dog collar
model dog wear red dog collar


QQPETS dog collar supplier         
Qqpets                                          

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora cocog, kita nawakake layanan pangaturan khusus sing paling apik.
Kepiye cara kita ketemu lan netepake Gogal
Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kita lakoni yaiku rapat karo klien lan ngobrol karo tujuan ing proyek ing ngarep proyek.
Sajrone rapat iki, aja lali komunikasi ide sampeyan lan takon akeh pitakon.
Disaranake
Kabeh padha diprodhuksi miturut standar internasional sing stricest. Produk kita wis entuk sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
  • Sublimasi khusus profesional lan Produsen leash
    Sublimasi khusus profesional lan Produsen leash
    QQPets minangka sublimasi adat profesional lan produsen tag.Sampeyan bisa menehi pola favorit sampeyan ing kolar lan bocor kanthi desain gratis. OEM&Odm ditampani.Kita duwe desainer profesional lan pabrik kanggo nyukupi kabutuhan.
  • QQPets Pabrik desain anyar kerah asu sing bisa diatur
    QQPets Pabrik desain anyar kerah asu sing bisa diatur
    QQPets Pabrik desain anyar kerah asu sing bisa diaturDesain asu sing bisa diatur sing bisa diatur duwe d-cincin cilik, sampeyan bisa nambah tag tag lan poop.Bisa uga dadi desain dhewe. Lan kerah asu sing luwes ora ana tekanan ing gulu, kepenak.
  • QQPets Pabrik Asam khusus Kanthi Bow Dasi
    QQPets Pabrik Asam khusus Kanthi Bow Dasi
    QQPets Pabrik Asam khusus Kanthi Bow DasiKauntungan QqpetsNyedhiyani layanan OEM / ODM sing paling dhuwurPola dekorasi multi-pilihan kasedhiyaDesain / adat gratisNjamin kualitasMoq rendah lan ndhukung batch campuranCepet lan ing pangiriman wektuEntuk Wangsulan / Quality Superior sawise Layanan Penjualan
  • Kolar Asu Murah: 2020 Kolam Jacquard Nylon sing Popular Karo Logo
    Kolar Asu Murah: 2020 Kolam Jacquard Nylon sing Popular Karo Logo
    Keuntungan Kunci Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam Luwes kanggo pas sampurna Konstruksi nilon berkualitas tinggi Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "
  • Pabrik Collars Abu Abang: Werna Pure Pure Ribon Gedhe Kanggo Qqpet Cilik-Qqpets
    Pabrik Collars Abu Abang: Werna Pure Pure Ribon Gedhe Kanggo Qqpet Cilik-Qqpets
    Keuntungan Kunci Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam Luwes kanggo pas sampurna Webbing poliester alus lan nyaman Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "
  • Kolar Asu Kelangan: Ribon Ribon Panas Panas Gedhe Kanggo Supway Asu Asu-Qqpets
    Kolar Asu Kelangan: Ribon Ribon Panas Panas Gedhe Kanggo Supway Asu Asu-Qqpets
    Keuntungan Kunci Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam Luwes kanggo pas sampurna Konstruksi nilon berkualitas tinggi Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "
  • Kolar Asu Grey Dijual: 2020 Grosir Ribon Ribon Warna-Qqpets
    Kolar Asu Grey Dijual: 2020 Grosir Ribon Ribon Warna-Qqpets
    Keuntungan Kunci Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam Luwes kanggo pas sampurna Konstruksi nilon berkualitas tinggi Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "
  • Kolar Asu cilik: Grosir Dagang Grosir Ribon-Ribon Dog Vibbon-Qqpets
    Kolar Asu cilik: Grosir Dagang Grosir Ribon-Ribon Dog Vibbon-Qqpets
    Keuntungan Kunci Cepet plastik plastik kanthi cepet kanthi d-ring logam Luwes kanggo pas sampurna Bahan poliester alus lan nyaman Mesin cuci ing banyu adhem, garis garing Kanggo nemtokake ukuran sing cocog, ngukur kurungan gulu pet lan tambahake 2 "
chat_online
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa