Qqpets abah kerah biru lan set leash

Jeneng
Pemanasan asu kanthi tlapukan kolar sing cocog
Ukuran
Xs / s / m / l. Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Kain Meson Non-Toxic Diuji
Karya
Sublimasi / Transfer Transfer Percetakan asu, kaya panjaluk sampeyan
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Sampel adat
Sampel nggawe wektu: 3-5 dina; Sample kiriman wektu: 2-4 dina (lawang kanggo lawang)
KIRIM INQUIRY SAIKI

Qqpets abah kerah biru lan set leash

Webbing polyester sublimasi kanthi materi empuk neoprene kanggo kolar lan gagang leash.

Kerah nganggo busur. Abah kasebut alus banget lan kepenak.

Kita pabrik, bisa dadi bahan sing disesuaikan lan cara sing dicithak, ukuran lan liya-liyane.

Qqpets abah kerah biru lan set leash/ Qqpets


blue dog collar harness and leash set on dog




Disesuaikan, cute lan sumunar!


Webbing polyester sublimasi kanthi materi empuk neoprene kanggo kolar lan gagang leash. 


Kerah nganggo busur. Abah kasebut alus banget lan kepenak.


Kita pabrik, bisa dadi bahan sing disesuaikan lan cara sing dicithak, ukuran lan liya-liyane.


Sugeng rawuh kanggo njaluk informasi luwih lengkap.






blue dog collar harness and leash set

Kaluwihan kita

Kanthi pirang-pirang pengalaman ekspor bebarengan karo layanan sing apik, lan layanan sing kompetitif, QQPets wis menangake kapercayan lan dhukungan pelanggan.

1). 11 taun pengalaman.

2). Pitakon sampeyan sing ana hubungane karo produk utawa rega bakal dijawab ing 12 jam. 

3). Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise berkualitas tinggi. Staff kita mesthi ana ing kene, siap ngladeni sampeyan. Sampeyan bisa hubungi kita karo pitakonan apa.

4). Perlindhungan area penjualan, ide desain lan kabeh 

Informasi pribadi. 

5). Nyedhiyani layanan OEM / ODM Paling Dhuwur.

6). Cepet lan ing kiriman wektu.

7). Rendah moq lan ndhukung batch campuran.

8). JAMINAN JAMINAN: Kabeh bahan webs kanthi ketat miturut standar Eropa.

9). Bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan ( Bisa digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna sing beda).

10). Desain lan Logo Gratis



blue dog collar harness and leash set details
JenengPemanasan asu kanthi tlapukan kolar sing cocog
Ukuran

Xs / s / m / l.

Minangka panjaluk pelanggan

BahanKain Meson Non-Toxic Diuji
KaryaSublimasi / Transfer Transfer Percetakan asu, kaya panjaluk sampeyan
WernaWerna utawa Custom Pantone utawa Custom
Layanan CustomDesain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Sampel adatSampel nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample kiriman wektu: 2-4 dina (lawang kanggo lawang)

PaketTas 1psc / opp; CTN Ukuran: 30cm * 35cm * 45cm
Cara PangirimanKapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc



blue dog harness leash on dog
dog harness leash, dog



QQPETS dog harness supplier         
Qqpets                                          

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa