Kolar anyar sing seneng karo bandana

Jeneng
Asu Bandana nganggo Scrunchie
Bahan
90% poliester + 10% spandeks
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Sampel adat
Sampel nggawe wektu: 1-2 dina; Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan
KIRIM INQUIRY SAIKI
QQPets asu asu karo bandana.
Celengan asu cocog karo desain wargaana sing padha. Bisa disesuaikan karo pola lan logo.
Kita minangka pabrik, bisa digunakake desain lan produk pet sampeyan dhewe.

Yen sampeyan duwe ide, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kolar anyar sing seneng karo bandana/ Qqpets


customized pattern dog bandana




Halo, seneng!


Wong seneng nganggo sandhangan sing apik, lan asu ora ana sing istiméwa.


Dina iki kirik seneng entuk bandana sing anyar saka Qqpets.


Asu uga duwe estetika dhewe. Sawise katon apik, dheweke bakal dadi luwih seneng.


Sugeng seneng dina iki! 0,0




customized pattern dog bandana details
JenengAsu Bandana nganggo Scrunchie 
Bahan90% poliester + 10% spandeks
Karya/ Sublimasi transfer panas
WernaWerna Pantone utawa Custom
Layanan CustomDesain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Conto sahamGratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)
Sampel adatSampel nggawe wektu: 1-2 dina; Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan
PaketTag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
Cara PangirimanKapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc


dog bandana materila

QQPets asu asu karo Bandana.


Celengan asu cocog karo desain wargaana sing padha. Bisa disesuaikan karo pola lan logo.

Kita minangka pabrik, bisa digunakake desain lan produk pet sampeyan dhewe.


Yen sampeyan duwe ide, welcome Hubungi kita ing situs web supaya entuk informasi luwih lengkap. Kita bakal mbales sampeyan kanthi cepet.


Odm& OEM sambutan. Desain gratis.


dog harness on dog and woman
dog wear harness



QQPETS dog harness supplier         
Qqpets                                          

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa