Kabar Perusahaan
VR

Produk kita cocok kanggo asu lan kucing kabeh ukuran.

FAQ

1. Bisa QQPETS nggawe gambar desain kanggo kula? Apa gratis kanggo desain?
Ya, Kita bisa nyedhiyakake layanan desain. Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun lan desainer profesional. Kita bisa ngrancang produk pet kanthi desain dhewe minangka panjaluk sampeyan kanthi gratis.Ya. Iku gratis.
2. Apa aku bisa nggunakake materi dhewe kanggo produksi?
Ya, pelanggan bisa nyedhiyakake bahan utawa aksesoris liyane lan kita bakal nggawe produk rampung lengkap kanggo sampeyan.
3. Werna apa sing bisa dicithak? Apa warna bakal luntur?
Sampeyan bisa milih warna apa wae saka buku warna Pantone. Yen sampeyan ora duwe, sampeyan bisa hubungi kita, lan aku bakal ngirim versi elektronik kanggo sampeyan. Ora, ora bakal luntur lan bisa dikumbah nganggo banyu adhem. Kita nggunakake teknik canggih khusus kanggo nyetak logo kanthi mesin.

Kaluwihan

1. Kanggo nyuplai produk berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Mutu sing efisien.
2. Kita duwe departemen desain dhewe, bengkel percetakan transfer panas, bengkel sablon sutra sing ramah lingkungan, bengkel tenun lan bengkel kemasan.
3. Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - apa liwat layanan kapal dhewe, agen pengiriman klien utawa cara liyane.
4.Sesuaikan desain dhewe.Tim desain melu saka wiwitan proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus kanggo cocog karo kabutuhan klien.

Babagan QQPETS

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, didegaké ing taun 2005. Minangka produsen kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing jero ing China, khusus ing kabeh jinis kerah lan kalung pet, sabuk pet. , kalung asu, tali asu, sabuk asu, kalung kucing lan desain leashes, produksi lan adol. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU. workshop printing layar sutra loropaken, workshop tenun lan packaging workshop.Our pabrik punika desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Advertisement minangka kabèh, kanggo partners kanggo nyedhiyani efisien lan cepet solusi siji-mandeg kanggo enterprise.We wis entuk reputasi apik kanggo kualitas unggul, designs apik gayane, layanan banget lan prices competitive. Adil kita "kualitas apik kanggo kaslametané, apik iman kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".We bakal warmly welcome rawuh lan pengin kita bisa netepake kerjasama long-term.Muga-muga kita bisa nyedhiyani produk paling apik lan paling sawise- layanan dodolan kanggo sampeyan.
Produk kasebut bisa nyukupi syarat kualitas dhuwur saka macem-macem jinis produksi.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa