Kolar Asu Profesional Kanthi Produsen Bandhingan

Jeneng
Nebula Bowtie Asu Nebula
Ukuran
XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm). Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
poliester, nilon, khusus
Karya
Transfer sublimasi / Panas sing dicithak, kaya panjaluk sampeyan
Werna
Werna utawa Custom Pantone utawa Custom


KIRIM INQUIRY SAIKI

QQPets kerah asu khusus kanggo busur lan cocog karo asu adat

Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU.

Yen sampeyan pengin ngatur kerah utawa bandana kanggo asu sampeyan, hubungi kita.

Kolar Asu Profesional Kanthi Produsen Bandhingan/ Qqpets


dog collar with bow on dog




Colourful lan apik tenan!


Kain qqpet kudu ngliwati proses inspeksi.


Proses kasebut yaiku kain GSM sing mriksa, variasi shade kain, uji coba nyusut, lan mriksa cacat.






dog collar with bow details
JenengNebula Bowtie Asu Nebula
Ukuran

XS (1.0cm) / s (1.5cm) / m (2.0cm) / l (2.5cm).

Minangka panjaluk pelanggan 

Bahanpoliester, nilon, khusus
KaryaTransfer sublimasi / Panas sing dicithak, kaya panjaluk sampeyan
WernaWerna utawa Custom Pantone utawa Custom
Layanan CustomDesain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Conto sahamGratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)
Sampel adat

Sampel nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan

PaketTag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
Wektu Produksi10 dina-15 dina (Gumantung saka jumlah total)


custom dog collar with bow

Keuntungan


1.Ing order kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.


Pengalaman OEM 2.14 taun


3.Specialized ing kabeh jinis kerah lan bocor pet, kerah ingon asu, bocor asu, abah asu, kerah asu, cam rollhes, produksi lan adol.


4. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU.


model dog wear dog collar with bow
model dog wear dog collar with bow


QQPETS dog collar supplier         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa