QQPets Pabrik Daging khusus karo Chain

Jeneng
Chain Steel Stainless
Ukuran
Xs / s / m / l. Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Poliester utawa ngatur
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan



KIRIM INQUIRY SAIKI

QQPets Pabrik Daging khusus karo Chain

Desain lan Ukuran sing disesuaikan, materi, aksesoris.

Kita pabrik,Panyedhiya ahli petugas pet kéwan sing disesuaikan

Yen sampeyan duwe ide, welcome hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

QQPets Pabrik Daging khusus karo Chain/ Qqpets


dog collar with chain and dog




Collar Dog Chainless Steel!


Kolar asu kanthi chain stainless steel, ora mung kelangan nanging uga kuwat.


Lan chain baja tahan karat bisa nggawe kerah asu bisa obah ngubengi gulu asu ing Will.


Ing wektu sing padha, unsur logam iki uga nggawe gaya asu luwih berjuang.




dog collar with chain details
JenengChain Steel Stainless
UkuranXs / s / m / l. Minangka panjaluk pelanggan 
BahanPoliester
Karya/ Sublimasi transfer panas
WernaWerna Pantone utawa Custom
Layanan CustomDesain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Conto sahamGratis (nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan)
Sampel adat

Sampel nggawe wektu: 3-5 dina;

Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan

PaketTag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
Cara PangirimanKapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc




dog collar with chain details
Fitur:

(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & Bahan sing apik banget kanggo nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan ngasilake kabeh jinis produk pet.



four kinds of dog collar chain
blue dog collar with chain



QQPETS dog collar supplier         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa