Kabar Perusahaan
VR

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, iki diadegaké ing 2005Minangka Produsèn kondhang karo expertise jero lan pengalaman ing China, wis specialized ing kabeh jinis kerah lan leashes pet, harnesses pet, collars asu, leashes asu, sabuk asu, collars kucing lan leashes ngrancang, produksi lan Advertisement. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing paling anyar sing tekan standar EU. Kita duwe departemen desain dhewe, bengkel percetakan transfer panas, bengkel sablon sutra sing ramah lingkungan, bengkel tenun lan bengkel kemasan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, pabrikan lan adol sacara sakabehe, kanggo para mitra nyedhiyakake solusi sing efisien lan cepet kanggo perusahaan kasebut. Kita wis entuk reputasi apik kanggo kualitas unggul, desain apik gayane, layanan banget lan prices competitive. kita objektif punika "kualitas apik kanggo kaslametané, apik iman kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".We bakal warmly welcome rawuh lan pengin kita bisa nggawe kerjasama long-term. Muga-muga bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise dodolan sing paling apik kanggo sampeyan.

Taun iki, perusahaan kita wis lulus sertifikasi BSCI lan produk kita uga wis lulus sertifikasi SGS.




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Hubungi Kita
Mupangate kawruh lan pengalaman sing ora ana tandhingane, kita nawakake layanan kustomisasi sing paling apik.
Kepiye Cara Kita Ketemu Lan Netepake Gogal
Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.
Dianjurake
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 500 negara.
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa