Daging mobil poliester material mobil poliester banyu nganggo gagang empuk dobel

Jeneng
bocor asu mobil spring
Ukuran
Lebar 2.5cm, dawa 73cm utawa miturut panjaluk pelanggan
Bahan
poliester
Werna
Werna Panton kanthi panyuwunan kanggo Spring Dog Leash
Wektu Pangiriman
Udakara 7-15 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)


KIRIM INQUIRY SAIKI

Bahan-bahan asu poliester materialisme materialisasi asu nganggo gagang empuk dobel.

Bahan poliester alus lan stripe reflektif, alus lan tahan lama. Lan sampeyan bisa ngatur warna lan ukuran.

Pancing nganggo kunci lan bisa dadi pancing khusus.

Bocor Mobil Mobil Spring duwe kursi kursi mobil, sampeyan bisa nggunakake ing mobil.

Daging mobil poliester material mobil poliester banyu nganggo gagang empuk dobel/ Qqpets


spring car seat dog leash on dog and woman



Care babagan petualangan sampeyan!

Bocor mobil mobil spring kanggo didol ing qqpets. Kita minangka pabrik produk pet profesional lan pabrik. 


Layanan OEM / ODM sing ditawakake. Sampeyan bisa nggunakake asu mobil musim semi kanthi jeneng utawa logo minangka panjaluk sampeyan ing kene.


Mangkene kabeh jinis aksesoris sing bisa sampeyan pilih kanggo leash asu mobil. 


Dheweke pancing carabiner utawa nganggo kunci, medhot buckle, breakaway backle D-Ring, Key-cincin lan sapiturute.


Yen sampeyan pengin aksesoris khusus, sampeyan bisa hubungi kita.





car seat dog leash details
Ukuran Produk

Ukuran: l


Width: 2.5cm


Length: 115 ~ 132cm, ora kalebu pancing


Bahan: Polyester


Werna: warna apa sampeyan seneng


Conto gratis

1) Kita bisa nyedhiyakake sampel leash asu siap digawe gratis;


2) Yen sampeyan butuh conto leash mobil musim semi nganggo logo, pilih Dana sing dibutuhake;


3) SHOUR SHOUR SHEAB DOG Leash Dog Leash Time Mimpul Wektu: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;


4) Daging asu mobil Spring bakal dibalekake miturut pesenan Qty.




car seat dog leash handle

Jeneng: asu mobil mobil spring


Ukuran: Jembar 2.5cm, dawa 73cm utawa miturut panjaluk pelanggan


Bahan: poliester


Teknik: label / label tali jacquard


Werna: Werna Panton kanthi panjaluk sampeyan kanggo leash asu spring


Aksesoris: Carabiner hook, copot buckle, D-Ring, Key-Cincin, Logam Kooks utawa plastik, lsp.


Wektu Pangiriman: udakara 7-15 dina sawise ngonfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)


Pembayaran: T / t, paypal, union kulon, l / c, bank, 30% simpenan, keseimbangan sadurunge ngirim barang menyang panuku


Paket: Paket akeh, CTN Ukuran: 39 * 33 cm. Utawa 10 potong ing tas opp 20 kantong opp ing CTN 29 * 37 * 55 cm. Utawa packing kemul / blister biasa, miturut panjaluk pelanggan.


Cara Pengangkutan: kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara, lsp

Cathetan: Pelanggan bisa nyedhiyakake logo utawa ide kanggo kita, kita bisa Custom utawa ngrancang miturut panjaluk sampeyan.



car seat dog leash on dog and woman
car seat dog leash real show


QQPETS Dog leash supplier         
Qqpets                                         

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa