Dijual Panas Sidang Nylon Ribon lan Leash

Ukuran
patang ukuran kanggo milih (xs S M L) utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan
Dawane
145 cm (ora kalebu pancing)
Logo
Cetak logo sampeyan dhewe
Werna
Apa wae warna kasedhiya
Bahan
Nylon Ribbon
Kerajinan
Jacquard


KIRIM INQUIRY SAIKI

Dijual Panas Nylon Ribbon Panas Lan Leash -qpets

pita khusus kanggo kerah asu nilon lan leash, adat nilon webbon lan jacquard

Yen sampeyan duwe ide, welcome kontes kanggo entuk informasi luwih lengkap.

Dijual Panas Sidang Nylon Ribon lan Leash/ Qqpets


six kinds of dog collar and leash set style




Sugeng rawuh ing disesuaikan!


Apa sampeyan pengin bocor pet adat kanthi logo utawa jeneng utawa warna utawa ukuran minangka panjaluk sampeyan? 


Tindakake kita. Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki. Desain gratis kanggo sampeyan.


Kita duwe OEM 15 taun&Pengalaman ODM.


Tim profesional! Kualitas apik!




dog collar size

Kaluwihan kita

Kanthi pirang-pirang pengalaman ekspor bebarengan karo layanan sing apik, lan layanan sing kompetitif, QQPets wis menangake kapercayan lan dhukungan pelanggan.

1). 11 taun pengalaman.

2). Pitakon sampeyan sing ana hubungane karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 24 jam. 

3). Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise berkualitas tinggi. Staff kita mesthi ana ing kene, siap ngladeni sampeyan. Sampeyan bisa hubungi kita karo pitakonan apa.

4). Perlindhungan area penjualan, ide desain, lan kabeh informasi pribadi. 

5). Nyedhiyani layanan OEM / ODM Paling Dhuwur.

6). Cepet lan ing kiriman wektu.

7). Rendah moq lan ndhukung batch campuran.

8). JAMINAN JAMINAN: Kabeh bahan webs kanthi ketat miturut standar Eropa.

9) .Can bakal disesuaikan miturut panjaluk sampeyan ( Bisa digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna sing beda).

10). Conto lan desain gratis.





dog leash packaging

Kolar Asu Nylon Ribbon Lan Leash Sampel:


Sampel nggawe wektu: 1-3 dina


Kolar Asu Nylon Ribbon lan Sample Leasy: Biaya kasebut bakal bali nalika nyelehake pesenan


Conto saham: Gratis, nanging biaya pengiriman ing akun sampeyan


Kemasan& Pangiriman:


Kemasan: Paket akeh, 10 potong ing tas opp 20 kantong op php ing CTN 29 * 37 * 55 cm. Utawa kemasan biasa minangka panjaluk pelanggan.


Pangiriman: Udakara 7-15 dina sawise konfirmasi conto (gumantung saka jumlah total)


Cara Pengangkutan: Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Segara, lsp.







dog collar and dog leash
dog collar and dog leash



QQPETS Pet Supplies Factory         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005. 

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!

Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa