Rekomendasi kerah asu sublimasi sing cocog karo kualitas lan set leash

Ukuran
S; M; L; Minangka panjaluk pelanggan
Bahan
Nilon, poliester, khusus
Werna
Werna Pantone utawa Custom
Layanan Custom
Desain, Logo, lan kemasan bisa disesuaikan
Sampel adat
Sampel nggawe wektu: 3-5 dina; Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan
Cara Pangiriman
Kapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc



KIRIM INQUIRY SAIKI

Rekomendasi kerah asu sublimasi sing cocog karo kualitas lan set leash

Apa sampeyan pengin bocor asu adat lan kolar nganggo logo utawa jeneng utawa warna utawa ukuran kaya panjaluk sampeyan? Tindakake kita.

Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide sampeyan menyang email utawa nyelehake pesenan ing situs iki.

Desain gratis kanggo sampeyan.

Rekomendasi kerah asu sublimasi sing cocog karo kualitas lan set leash/ Qqpets


dog collar leash set on dog

Kolar Pribadi&Leash&Setel Harness!


(1) Bahan poliester alus, alus lan tahan lama. Lirih & materi sing apik banget


 nggawa rasa ora cocog karo asu sampeyan.


(2) Produk kanthi gaya macem-macem, jaminan kualitas, rega cukup kanggo menang sing seneng para pelanggan.


(3) produk kita maneka warna. Kejabi, kita uga bisa miturut desain pelanggan kanggo ngasilake kabeh jinis asu


 Kolar / Leases / Harnesses.





dog leash collar
    
part.1
Gaya

Ana mesthi gaya sing cocog karo sampeyan utawa disesuaikan karo sampeyan

pet collar leash
    
part.2
Rincian Harness / Kolar / Leash Set
Sampeyan bisa ngatur miturut gaya sampeyan
pet leash and collar
    
Part.3
Bahan Custom
Macem-macem bahan kanggo sampeyan milih
pet supplies
    
Part.4
Pola Custom
Pilih utawa ngatur pola sampeyan
pet supplies factory
    
part.5
Ukuran kerah lan leash
Macem-macem ukuran adaptasi karo macem-macem asu ukuran
Custom Accessories
    
part.6
Aksesoris Custom
Pilih aksesoris sing disenengi
Custom Brands Logo
    
Part.7
Merek khusus
Gambar logo ing produk
Custom Packaging
    
Part.8
Kemasan Custom
Pilih kemasan sing disenengi, tarik pola favorit ing kertu kertas




dog with dog leash and collar
dog collar and dog leash on dog


QQPETS Pet Supplies Factory         

Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.


Sugeng rawuh kanggo kita kanggo informasi produk liyane lan Diskon !!!


Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa