QQPets produsen sing disesuaikan karo daging asu pet sing profesional, supaya bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, kita njaga efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien.

Desain gratis kanggo sampeyan.Oem / Odm ditampani.

Guangzhou Qqpets Products Co, Ltdngasilake kabeh jinis kerah / gizi / gizi asu. Kolar / Collars / Leases / gizi / abon sing khusus uga kasedhiya. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap

Rincian Produk
Profil Perusahaan

Pabrik Produsen Sorotan Profesional Peteng Dog Profesional/ Qqpets

dog harness and dog




Cute, cute, lan awet!


Saben asu pengin muter kanthi bebas. Supaya luwih bisa nglindhungi asu, kita bakal nyelehake sabuk ing asu kasebut.


Kawasan iki alus lan ambegan. Kita nggunakake bahan kain poliester lan bolong.


Sanajan sampeyan muter ing njaba karo asu sampeyan sedina, asu kasebut ora bakal krasa ora kepenak amarga sabuk.




dog harness details
JenengMesh Puluh Harness
UkuranS, m, l, kaya panjaluk pelanggan 
BahanPolyester / Polyester sing cilam, nilon, katun, disesuaikan
KaryaSublimasi / print transfer panas, tali tali / tali jacquard, silkscreen dicithak, minangka panjaluk sampeyan
WernaWerna utawa Custom Pantone utawa Custom
Layanan CustomDesain, logo, aksesoris lan kemasan bisa disesuaikan
Conto sahamGratis 
Sampel adatSampel nggawe wektu: 1-3 dina;

Sample nggawe biaya bakal bali nalika nyelehake pesenan

PaketTag 1psc / opp; Ukuran CTN: 30cm * 35cm * 45cm
Cara PangirimanKapal dening DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS, Air utawa Laut Elc



dog harness details
Kaluwihan kita


Kanthi pirang-pirang pengalaman ekspor bebarengan karo layanan sing apik, lan layanan sing kompetitif, QQPets wis menangake kapercayan lan dhukungan pelanggan.


1). 15 taun pengalaman.


2). Pitakon sampeyan sing ana hubungane karo produk utawa rega bakal dijawab sajrone 24 jam. 


3). Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise berkualitas tinggi. Staf kita mesthi ana ing kene, siap ngladeni sampeyan. Sampeyan bisa hubungi kita karo pitakonan.


4). Perlindhungan area penjualan, ide desain lan kabeh informasi pribadi. 


5). Nyedhiyani layanan OEM / ODM Paling Dhuwur.


6). Cepet lan ing kiriman wektu.


7). Rendah moq lan ndhukung batch campuran.


8). JAMINAN JAMINAN: Kabeh bahan webs kanthi ketat miturut standar Eropa.


9). Conto lan desain gratis.


H type dog harness on model dog
H type dog harness display


QQPETS dog harnesses manufacturer         
Qqpets

Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, lag ing Guangzhou City, provinsi Guangdong, diadegake ing taun 2005.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sambutan kanggo ngeklik gambar biru utawa babagan kita.

Sugeng rawuh kanggo informasi luwih akeh informasi lan Diskon !!!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2005
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    23 Dalang Middle Rd, Baiyun Qu, Guangzhou Shi, Guangdong Sheng, China
  • Industri Utama
    Produk Pet
  • Produk utama
    dog leash,dog collar,dog harness,dog bandana,
  • Wong sing sah
    Xu Quan
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    Uni Uni Eropa,Amerika
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Guangzhou QQPets Pet Products Co, Ltd, ing kutha Guangdong, diadegake ing taun 2005. Minangka produsen sing kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing misuwur ing China, diwenehake ing macem-macem jinis kreta , kerah asu, bocor asu, abah asu, kerah asu, kerah cat lan nyilikake desain, produksi lan sader. Kita duwe teknologi, peralatan lan bahan mentah sing tekan standar EU. Kita duwe desain desain dhewe, bengkel percetakan panas, bengkel percetakan layar sing ramah lingkungan, bengkel tenunan lan bengkel bungkusan. Pabrik kita minangka desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan Didol minangka kabèh, kanggo mitra kanggo nyedhiyakake solusi sing efisien lan cepet kanggo perusahaan. Kita entuk reputasi apik kanggo desain sing apik, apik banget, layanan sing apik lan rega sing kompetitif. Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk lan muga-muga bisa nggawe kerjasama jangka panjang. Muga-muga kita bisa nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise sales kanggo sampeyan.
Video Company
Sertifikasi
ISO 9001
Masalah dening:SGS
amfori BSCI
Masalah dening:SGS
QQPETS United States Patent and Trademark
Masalah dening:United States Patent and Trademark Office
QQPETS Registration Certificate
Masalah dening:EUIPO
Telpon:
+86-13500023678
Telpon:
+86-020-86089234
Poliester
Tambah komentar
Hubungi kita lan njaluk e-Catalog & diskon gedhe saiki!

Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa